Register

GRATIS TJÄNST

Borrning och håltagning i Norrköping

Håltagning innebär att man tar upp hål i hårda material som sten, tegel, granit och betong. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning. För rivningsarbeten i betong och liknande material används ofta rivningsrobotar. Mer info

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Max Byggställningar

Adress: Järstad Östra Stenby, Vikbolandet
Telefon: 0705466670
Vi är ett byggställningsföretag.Har varit i branchen sedan 1988.

Susanne Dillqvist Städ AB

Adress: Butängsgatan 16, NORRKÖPING
Telefon: 0705331955

Medlem av Sveriges Byggindustrier

MR´s Städ

Adress: Väsbyvägen 2, NORRKÖPING
Telefon: 0732003867

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Håltagning / Borrning

  Sätta fast ett golvskåp i badrummet (borra i kakel) ca 2 hål Sätta fast en hylla i köket (borra i kakel) ca 2 hål Sätta fast en stång i köket (borra i kakel) ca 2 hål Sätta upp åtta stycken tavellister (borra i betong) ca 24 hål Sätta upp brandsläckare i hall (borra i betong) ca 3 hål Sätta upp två stycken photowall (tapeter) 160x240 cm och 210x208 cm.

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Hej , har beställt fågelnät till mina 2 balkongen , de ska upp ! ! ! Några hål ska borras uppe och när i kanten . Har godkännande från Rikshem Tack hoppas får hjälp

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Har en vägg i tegel och takhöjd på över 3m där jag behöver sätta upp nån form av mörkläggning. Över fönstret är det trångt till taket.

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Behöver borra upp takskenor för gardiner i 4 olika rum, taket är betong. Behöver borra två stycken hål i taket för fästa krok för taklampor. Sist behöver vi borra upp ett väggfäste för tv.

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Sätta upp en 70 tums Tv på väggen (väggfäste)

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Målet är att öppna upp en dekorativ glugg i vägg mellan vardagsrum och kök, öppning önskas vara ca 110cm hög och 220cm bred. Väggen är av lättbetong. Önskat uppdrag består av utvärdering om väggen är bärande eller inte, jag kan tro att även om väggen inte är bärande så kan det finns behov av avvägning eller stöd arbete pga väggens egenvikt.

  Norrköping
 • Håltagning / Borrning

  Behöver hjälp med att borra upp tavlor på betongväggar både små och stora tavlor Ca 15-20 hål behöver borras kan bli mindre med

  Norrköping

Mer information om

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.