Register

GRATIS TJÄNST

Renovera fönster i Stockholm

Att investera i nya fönster höjer ofta värdet på bostaden då det förutom att det är snyggt också ger en energibesparing och därmed bättre ekonomi. Gamla fönster är ofta stora energitjuvar så i långa loppet är det en bra investering. Vanliga jobb är byte och montering av nya fönster, inglasningar av altaner och balkonger, renovering av befintliga fönster med kittning osv. Via vår tjänst kommer du hitta många duktiga företag som vill hjälpa dig med fönsterrenoveringen. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Tre åtgärder i lägenhet i Hammarbyhöjden 1. Läcker in vatten genom ett fönster vid regn 2 & 3. Läcker in vatten genom via två balkongdörrar vid regn.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Min lägenhet har 3 glas fönster men ändå kommer in i min lägenhet massor buller och oljud från bilarna som kör förbi på gatan under huset. Jag önskar någon hittar en bra och praktisk lösning som dämpar mycket oljudet.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett fönster i badrummet som behöver bytas ut. Jag vet inte om själva fönstret behöver bytas ut eller om "bara" träramen runom behöver bytas. Totala höjd/bred för ramen är ca 73x73 cm, glasrutan är ca 47x47cm.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Har ett fönster på ca 2*3m. Ej öppningsbart enbart ruta. Vill byta till ett tvådelat fönster, där nedre delen är öpnningsbar och övre delen enbart ruta.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi vill ha hjälp att sätta in ett fönster i vår källare där det för tillfället är en heltäckande vägg. Fönstret i sig har vi redan köpt men vi behöver hjälp med allt annat från montering till att den itusågade fasaden skall se snygg ut.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag bor i ett radhus med souterräng och har fått skador på ett fönster till tvättstugan där det runnit in vatten. Vi har efter det dränerat så inget vatten nu på många år. Men om jag ska sälja huset så behöver jag hjälp med att byta ut fönstret i tvättstugan och få råd om renovering runt det här

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montera fönsterbleck till åtta fönster.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.