Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera fönster i Lund

Att investera i nya fönster höjer ofta värdet på bostaden då det förutom att det är snyggt också ger en energibesparing och därmed bättre ekonomi. Gamla fönster är ofta stora energitjuvar så i långa loppet är det en bra investering. Vanliga jobb är byte och montering av nya fönster, inglasningar av altaner och balkonger, renovering av befintliga fönster med kittning osv. Via vår tjänst kommer du hitta många duktiga företag som vill hjälpa dig med fönsterrenoveringen. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag behöver en karm och montering till originalbågar på egnahemshus, byggt 1948. Jag har bågarna. Det befintliga fönstret är mindre än originalet, så monteringen medför en del extraarbete:

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Vi vill byta 3 fönster och 2 altandörrar i vår tillbyggnad till vårt hus på Mårtenslovsvägen 25 i Lund. Tillbyggnaden är byggd på 60-talet.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Yttre ramarna på spröjsade fönster åt gatsidan på ett 1800-talshus behöver renoveras. Varje ram är ca 145x45cm med 3 rutor (2 spröjsar). Totalt finns 8 sådana på BV och 10 en trappa upp, men kanske hälften är i dåligt skick.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har två nya Elit-fönster (120x120) stående i garaget. Jag vill ha dem insatta på övervåningen på gaveln i ett kedjehus och dessförinnan de gamla två fönstren borttagna och sedan bortforslade. Bytet skall ske inifrån.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Söker en byggare som kan sätta in Nya fönster i trä, 8 st öppningsbara samt 1 fast Vita invändigt, bruna utvändigt. Jobb ska utföras i sommar alt tidig höst

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Bostadsrätt i central Lund (Brf. Bagaren i Lund) som behöver reparation alternativt byte av ett 10-tal fönster. Fastigheten är byggd 1901 och det kan vara så att fönsterna inte är standardiserade.

  Lund
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sju fönster i mitt hus från 60-talet behöver målas och fixas till

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.