Register

GRATIS TJÄNST

Renovera fönster i Malmö

Att investera i nya fönster höjer ofta värdet på bostaden då det förutom att det är snyggt också ger en energibesparing och därmed bättre ekonomi. Gamla fönster är ofta stora energitjuvar så i långa loppet är det en bra investering. Vanliga jobb är byte och montering av nya fönster, inglasningar av altaner och balkonger, renovering av befintliga fönster med kittning osv. Via vår tjänst kommer du hitta många duktiga företag som vill hjälpa dig med fönsterrenoveringen. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har två fönster vars mekanismer för att stänga och öppna har låst sig (eventuellt trasig?). Jag lyckas inte reparera dem själv så jag letar efter någon som kan reparera fönster.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, Vi har problem med våra gamla fönster som inte är tillräckligt täta. Detta gör att vi alltid har väldigt mycket kondens på vinterhalvåret, både på insidan och mellan glasen. Bostadsrättshuset är byggt 1944 men är osäker på om fönsterna är lika gamla.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta 18 fönster och 3 altandörrar

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett enplanshus med ca 10 fönster och en glasdörr som behöver skrapas och kittas. De flesta har dubbla rutor vilket ger ca 20 glas att kitta runt.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett fönster (1964) där ungefär 30 cm av nedre karmen i hörnan är murken. Även en dm av den vänstra karmen i hörnet är murken. Jag vill renovera detta med nytt trä, kittning och målning där så behövs.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi är brf Konduktören 5 i Malmö och skulle vilja ha offert på utbyte av alla våra fönstertätningslister. Det är 39 lägenheter det handlar om. Fönstren är av fabrikat H-fönster, monterade någon gång på 80-talet, med list som sitter i spår i karmen.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sätta i ett fönster i en garage

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.