Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att byta fönster

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Fog & Fönsterservice i Stockholm AB

Adress: Mejerivägen 11, ÖSMO
Telefon: 087717755

Medlem av Glasbranschföreningen

Grundels Fönstersystem AB, CG

Adress: Flygfältsvägen 1, Karlstad
Telefon: 054180501

Medlem av Målaremästarna

Jämtlands Fönsterteknik AB

Adress: Bringåsen 380, ÖSTERSUND
Telefon: 063579770

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har haft problem med att det bildats fukt invändigt runt två fönster i min lägenhet vilket givit upphov till lite mögel. Jag vill ha hjälp med att veta vad det beror på och hur det går att åtgärda.

  Nacka
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Installation av två nya specialbeställda gavelfönster som vi kommer att beställa från ERA fönster. Vi har haft snickare och fönsterföretag här 2 gånger tidigare och tittat på arbetet och de har räknat ut exakt vinkel och sett till att det inte ska vara några problem att sätta in och kommer nu gå vidare med att beställa fönstret då det tar några veckor innan leverans. Men vi tycker nu att offerten med montering av fönster blev allt för dyr och vill därför få in fler offerter för att ha något att jämföra med.

  Tjörn
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi har flera fönsterbleck som ser väldigt ”tråkiga” ut, även om de är funktionella. Har testat att måla ett, och det blev ganska bra, men orkar inte ge mig på alla. Kanske är det effektivare att byta ut dem?

  Partille
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montering av tak fönster 2 st , max 1 kvm varje

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi har en StugService och en kund har ett fritidshus i 340 13 Hamneda. Hon vill gärna byta fyra fönster och en terrassdörr i hennes fritidshus. Nu letar jag efter en byggservice som kan göra detta monterat och klart.

  Ljungby
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Behöver montera 3st. Fönsterbrädan på insidan av fönstret, och för att göra det måste man borra i betong och montera stål grejer som håller fbrädan i nivå och på plats.

  Norrköping
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag söker hjälp av någon som kan måttanpassa och installera polykarbonatskivor i ett fönster och en balkongdörr i min lägenhet. Skivorna säljs här (och det finns även lite information om installation). https://www. stocksundet. se/page/inbrottsskydd

  Stockholm