Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att byta fönster i Malmö

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har två fönster vars mekanismer för att stänga och öppna har låst sig (eventuellt trasig?). Jag lyckas inte reparera dem själv så jag letar efter någon som kan reparera fönster.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, Vi har problem med våra gamla fönster som inte är tillräckligt täta. Detta gör att vi alltid har väldigt mycket kondens på vinterhalvåret, både på insidan och mellan glasen. Bostadsrättshuset är byggt 1944 men är osäker på om fönsterna är lika gamla.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta 18 fönster och 3 altandörrar

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett enplanshus med ca 10 fönster och en glasdörr som behöver skrapas och kittas. De flesta har dubbla rutor vilket ger ca 20 glas att kitta runt.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har ett fönster (1964) där ungefär 30 cm av nedre karmen i hörnan är murken. Även en dm av den vänstra karmen i hörnet är murken. Jag vill renovera detta med nytt trä, kittning och målning där så behövs.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi är brf Konduktören 5 i Malmö och skulle vilja ha offert på utbyte av alla våra fönstertätningslister. Det är 39 lägenheter det handlar om. Fönstren är av fabrikat H-fönster, monterade någon gång på 80-talet, med list som sitter i spår i karmen.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sätta i ett fönster i en garage

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.