Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att byta fönster i Malmö

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har en otät balkongdörr som ska ha plastinsatsfönster och själva dörren ska tätas

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönster jobb Ett rum på ovanvåningen ska bli 2 rum. Så jag behöver någon som tar bort nuvarande fönster och sätter dit nya (ev beställer jag dem fönsterna under påsk) samt bygga ihop glipan på ca 1 m mellan fönsterna. Vill att allt utvändigt ska vara klart, invändigt gör jag klar under sommaren.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Sätta ett nytt takfönster, Velux 55x78. Jag har fönstret hemma. Skall sättas i ett badrum som skall byggas, allt är nedrivet så det är lätt tillgång till innertaket.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byte av fönster. Vi önskar att få hjälp med att installera nytt runt fönster, tidigare kvadratiskt fönster.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi behöver byta ut en dörr till ett uterum och två fönster i en tillbyggnad. Dörrhålet måste bli större och det behöver knackas bort tegel för att höja dörrhålet. Fönster och dörr är redan inköpt

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Behöver ett nytt takfönster i badrummet. Har haft problem med att det har regnat in. Det är ett litet fönster ca 50 cm x 60 cm, öppningsbar.

  Malmö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vatten skade både inne och utesidan på Fast fönster storlek 1780x330. ska byttas.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.