Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att byta fönster i Göteborg

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vill sätta in ett takfönster

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montering 7 fönster. Typ det som ingår när manköper fönster och leverantören erbjuder montering. Utsida/insida, fönsterbänk

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byte av 8st fönster 9x13, 6 fasta och 2 vridfönster. Sitter 4/våning, Fönster redan köpta träfönster med alubeläggning. Behöver även ett fönsterbleck/våning som täcker alla fönstren och går ner 5 cm på fasaden.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönstermålning av 11 fönster utsida samt renovering av 3

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montering av glas och kvittning av 3 st dubbel hängda fönster glas är demonterat och bågarna är rengjorda och in oljade• Alltså glas skall monteras och kittas•

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönsterrenovering, 7 st tvåglasfönster med träram ca 130x50 behöver renoveras. Glaset är helt.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byte av fönster och balkongdörr total 21st

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.