Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att byta fönster i Göteborg

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönster renovering skrapning,målning och ny isolering ruta för mindre energiförbrukning har nu två glas troligen från 70 talet ytter kram mått är 6st 90×90 och 24 st 120×55 och 1st 70×120 är detta inte genomförbart kan jag ta in offerter på nya fönster med montering kan utnyttja ROT-avdraget

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har 5 st helt nya fönster från Elitfönster i deras Retro-serie. Efter missförstånd har det blivit så att jag fått fönster utan spröjs, och Elitfönster erbjuder inget annat alternativ än att jag ska köpa helt nya fönster, vilket inte ryms i budget… Min fråga är om någon har möjlighet att göra en lösning för utanpåliggande spröjs på 5 st vita fönster av följande typ:• 3st 9x12 sidhängt MF2-AL • 2st 12x6 MFÖ-AL Fönstren är inte installerade ännu.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, bostadsrätt äldre fastighet. Centralt Viktoriagatan i Göteborg. Behov av skrapning målning 2 glasfönster öppningsbara. All ytor utom utsidan.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönster har köpts in från Klarfönster och levereras i vecka 45. 3 st 180cmx130cm ska ersätta 6 st 90cmx130cm. 1 ska sättas in på markplan och 2 st på andra våningen.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  I nuläget är det två fönster som behöver ses över snarast, som är svåra att stänga. Det är ytterligare fönster som behöver ses över i ett tvåfamiljshus byggt 1934. Adressen är Rörmyren 7, Göteborg.

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, vill ha hjälp med att ersätta/laga nedre ytttre fönsterkarm, rötskada. Rötangripet bågunderstycke heter det på fackterm + justera altan dörr som kärvar när man skall stänga den. Villa Ronny Ahlborg Lilleby Sörgård 6 423 49 Torslanda 0739022400

  Göteborg
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi har behov av att renovera fönster och fönsterbleck på vårt hus. Primärt de som får mest sol (5 st) men eventuellt några till. Huset är byggt på 50-talet och fönstren är träfönster och original och har underhållits löpande.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.