Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att byta fönster i Stockholm

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Bostadsrätt. Mindre badrumsfönster som kärvat, och nu varken går att stänga eller öppna ordentligt. Behöver hjälp med felsökning och eventuellt reparation eller byte.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta ut fönster mot balkong/altandörr. Bygglov finns. Tegelfasad på byggnaden.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag bor i en lägenhet (bostadsrätt) och vill ha ett utsläpp för aircon i vardagsrummet. Fönstret i vardagsrummet är uppdelat i fyra fönsterdelar som är borttagbara. Jag önskar att skräddarsy en fönsterdel med en fyrkantig neder där rör från aircon passar.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fixa några fönster och altandörr som kärvar (annars är fönster i bra skick)

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Flera problem med ett fönster (dubbelglas i 40-talshus):Minst en av skruvarna som håller ihop "dörrarna" fäster inte. Det går dessutom inte att skruva ut skruvarna då skruvhuvudena är utnötta.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, Vi har två plast fönster på insidan av vårt skyltfönster som vi behöver demontera, rengöra från insidan, sedan montera tillbaks (gör om till) som skjutdörrar med ett lås. (lås pga säkerhet, då vi er en smyckes butik) Det har läkt vatten i mellan fönsterna vilket gör att det ser smutsigt ut och vi kommer inte åt i mellan fönsterna. Vilket är varför vi vill göra om plast fönsterna till två skjutdörrar.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byte av trä i ytterkarm samt byte av trä på en sida invändigt

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.