Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att byta fönster i Stockholm

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi vill ha hjälp att sätta in ett fönster i vår källare där det för tillfället är en heltäckande vägg. Fönstret i sig har vi redan köpt men vi behöver hjälp med allt annat från montering till att den itusågade fasaden skall se snygg ut.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag bor i ett radhus med souterräng och har fått skador på ett fönster till tvättstugan där det runnit in vatten. Vi har efter det dränerat så inget vatten nu på många år. Men om jag ska sälja huset så behöver jag hjälp med att byta ut fönstret i tvättstugan och få råd om renovering runt det här

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Montera fönsterbleck till åtta fönster.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta trälister på 1-6 fönster i ett uterum beroende av behov, kittning och målning av desamma. 1 st altandörr som behöver målas.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hi we have a broken window (insulated glass unit) that needs 2 panels of glass replaced due to cracks. Size is 138 cm (height) and 57 cm (width). How much would it cost for the materials and service fee?

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Hade inbrott i min lägenhet i dagarna, de tog sig in via balkongfönstret (kunde inte bifoga bild). Rutan är intakt men karm och båge har fått sig en törn längs ena långsidan.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Vi har ett uterum från Willab Garden. Vi bor i Sätra/Bredäng söder om Stockholm.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.