Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att byta fönster i Stockholm

Många har gamla dragiga fönster hemma och problem med kallras, ett fönsterbyte kan förändra klimatet i huset och framför allt sänka din energiförbrukning. I många bostäder sitter det gamla 2 glas-fönster med riktigt dålig isolering. 

För den typen av fönster kan upp till 20% av den energin som går åt för att värma upp huset försvinna. Ett fönsterbyte kan alltså göra underverk för din privatekonomi. Hur väl isolerade fönstrena är mäts i något som kallas U-värde som mer i detalj är ett mått på värmeflöde genom ett fönster. 

Ett modernt energieffektivt fönster ligger runt 1 i u-värde medans ett äldre kan ha många gånger högre. Första steget i ditt fönsterbyte gör i nedanstående formulär..och kom ihåg att byta fönster behöver inte vara så dyrt! Lycka till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag söker hjälp att reparera vår trasiga spanjolett till terassdörr, En granne till oss har närmast identiska problem så kan ni reparera vår så står han på tur. Det rör sig om en skjutdörr som installerades 1999-2000 men där exakt märke tyvärr inte gått att hitta. Spanjoletten är märkt:

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Behöver snickarhjälp med att ersätta trä i ett par fönster. Det är 1 st 1-glas fönster till lusthus, samt med en fönsterdörr. Behöver inte bli proffsfinish.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Fönsterlistbyte och renovering av fönsterramar

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej, Jag har ett badrumsfönster i en lägenhet i Årsta i Stockholm som behöver målas om. Det är i ett 40-tals hus och fönstret börjar nu bli påverkat och "flagar" färg. Antar de behöver slipas, oljas m. m innan det ska målas.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Byta av fönster i badrum då ramen börjat ruttna, kan även skicka bilder om det behövs. Jag bor i en bostadsrätt.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Hej! Sonen sparkade fotboll och en ruta gick sönder. Det är ett två glas fönster men det är endast den yttre rutan som gick sönder så vi skulle vilja ha ett nytt fönsterglas som är 63. 2 cm brett och 70 cm högt och att rutan monteras.

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag fick ett inbrott och ett fönster måste repareras.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.