Register

GRATIS TJÄNST

Snickerier i Stockholm

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Jag skulle behöva sätta upp en vägg med skjutdörr, för att få ett extra rum , ytan är ca 15 KVM. Väggen ska vara lätt att montera ner och ska inte lämna några märken i varken golvet eller taket.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Ta bort provisorisk bänkskiva och lägga till nya bänkskiva från Ikea. Allt är redan fixat med Mått. Man behöver bara ta bort en bänkskiva och lägga till den nya.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Fixa till del av badrumskommod som blivit fuktskadad. Vet inte om man måste byta ut hela trädelen eller om man kan slipa bort det fuktskadade träet och fixa del och lacka befintlig del.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Har skadat en design tv-bänk där lådan har chippats och fått en spricka. Tv-bänken är följande:https://tibergsmobler. se/forvaring/tv-bankar-mediamobler/graphic-tv-bank-240-cm Skadorna kan ses här:

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Laga en trästol modell Bellman

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  En tröskel på 2,7 m där det är olika nivåskillnad mellan parkettgolven där skarven går. Nivåskillnaden på en sidan är ca 5 mm medan nivåskillnaden på andra sidan är 0 mm. Glipa på 58 mm mellan golven där nivåskillnaden är 5 mm medan enbart ett par mm på sidan där nivåskillnaden är 0 mm.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Hej ! Vi är en liten bostadsrättsförening på Solbergsvägen 47 i Bromma (Brf. Singel). Brf.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.