Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att hitta snickerier i Stockholm

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Jag är intresserad av få en offert för att bygga en snygg ingång från vardagsrum till kök. En vägg.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Vill ha hjälp med snickra ett mat bord. Köper färdiga ben själv

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Platsbygga öppen garderob (walk in closet) golv till tak med plats i mitten för spegel och sminkbord längs ena väggen i ett rum som har några snea vinklar. Längd c:a 300 cm, djup 40-50 cm och höjd c:a 300 cm är planen med hyllor och inbyggd belysning enligt inspirationsbilder.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Det jag behöver hjälp med är följande:Finsnickeri och fogning. En 2 - 1,5 cm bred och 137 cm lång träkant behöver köpas och sägas till och sättas på kakelkant.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Jag har fått en lättare vattenskada från lägenheten ovanför, vi har haft en besiktningsman här och det är endast ytliga skador. Det första är ett litet rum som det är lite spackling i tak, samt komplett ommålning av hela rummet när man ändå gör en det, sedan är det en del ytsprickor på målarfärgen på dörrkarmar, dessa kommer att behövas skrapas lite och sedan målas, dock behöver inte hela karmen skrapas. Denna offert skall vara utan ROT då vi inte vet om det är BRF eller privat som skall betala.

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  1,Bygga in befintliga väggfasta hyllor ( 4 st på höjden på två rundade väggar omkring 2,5 m långa 2:Eventuellt klä ett rum med panel från golv till ca 75 cm upp. ( Rummet ca 18 m2) minus dörr och två element)

  Stockholm
 • Finsnickare / Snickerier

  Vi fick en så kallad OVK besiktning och fick ta bort ett skåp för att frilägga ventilationen. Nu vill vi få en lösning på återställande!

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.