Register

GRATIS TJÄNST

Snickerier i Malmö

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  En gammal byrå som behöver slipas/ta bort färg.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Hej! Jag har 4-5 stycken 1930-talsmöbler från min mormor som jag skulle vilja ha som vanligt trä. Jag har även ett långbord som jag skulle vilja slipas ner.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Har 2 st toalettdörrar i en gammal HSB lägenhet där befintliga karm o dörr inte går att byta ut till normalstandard av nya dörrar Är i behov av en pålitlig snickare som utför sådana arbeten komplett Kan inte beställa hem nya dörrar försten detta är gjort. Maila gärna då jag kan vara svår att nå per telefon

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Fritidshus 40m2 på insidan. Allt skall göras ftån golv till tak. El och vvs är draget och golv och väggar är reglade resten måste göras från isolering och framåt.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Hej! Önskar få hjälp med att bygga en platsbyggd garderob i vårt sovrum. Vi har en befintlig garderob i vår hall, som är enligt husets stil, 1950-tal.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Jag behöver hjälp med att sätta upp en TV på en gipsvägg. Det är en Samsung Frame 50’ som kommer med en ”låda” som man kopplar internet och ström till. Denna ”låda” vill jag ha inne i väggen och behöver hjälp med att öppna väggen och sätta en regel/hylla för lådan.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Önskar få hjälp med att bygga in Ikea garderober i två stycken rum. Gäller 4*60 cm stommar i ena rummet och 2*60cm stommar i andra rummet.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.