Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att hitta snickerier i Malmö

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Runt teakbord med diameter på 120cm och en iläggsskiva behöver slipas och ytbehandlas för att få bort ringar och andra märken orsakade av vätska.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Vi har en ny fristående fransk kyl/frys som är mindre än den vi hade tidigare. Hyllplan och sid passbitar stämmer inte överens längre.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Jag behöver en vägglucka som ska täcka ett stort håll i hallen där man har placerat elskåpet och routern. Storlek 85 x 55.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Jag skulle behöva spika några lister

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Behöver hjälp med att justera innerdörrar. Vi har fyra gamla dörrar som inte går att stänga ordentligt. Önskar hjälp att justera dessa.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Jag har lite jobb som förhoppningsvis kan ske i min lägenhet, eftersom möblerna är gamla och tunga, har jag ingen möjlighet ätt transportera dem. En stol där benet är löst, ett matbord där bordsytan är vattenskadat, en skänk där ett ben är avbrutet (jag har benet), ett par trasiga tavelramar, och en spricka i sänggaveln.

  Malmö
 • Finsnickare / Snickerier

  Plats bygga hyllor och skåp i lägenhet

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.