Register

GRATIS TJÄNST

Snickerier i Helsingborg

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Jag skulle vilja ha byggt ett trädäck som är 3m × 3. 5 m ca i min trädgård.

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Önskar göra vikdörrar med akustikpanel 60 cm breda och 255 cm höga. Theoflis och Bauhaus har gångjärn. Denna lösning >> https://pin. it/t3ynihr

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Önskar platsbygga en garderobsvägg 3 m lång och höjd 255 cm. 5 vikdörrar x60 cm ska monteras upp i akustikpanel. Takhängda.

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Renovering av kök, lägga nya golv, slå ner en vägg och slå ihop två mindre rum till ett större. Ev också renovering av badrum. Tapetsering och målning.

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Behöver renovera ytterdörr i trä i fastighet i en gamal bostadsrättsförening. Listen har blivit uppbruten och behöver göras om efter inbrott. Samt en bättre inramning runt porttelefonen och lite målning.

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Hej, en TV ramlade ner från väggen och skapade ett stort hål där väggfästet satt. Behöver väggen lagad om det går, alt byta ut gipsskivorna ca 210cm bred 305 cm hög. Tapetserad och målad.

  Helsingborg
 • Finsnickare / Snickerier

  Inläggning av laminatgolv i övervåningen på ett radhus (2 sovrum och mellanliggande korridor) om totalt ca 40 kvm. Insättning av dörr där det f. n. är ett valv in till sovrum på bottenvåningen.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.