Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att hitta snickerier i Lund

Finsnickare är närbesläktat med snickare men de jobbar med trä och tillverkar exempelvis möbler, inredningsdetaljer, fönster, dörrar och mycket mer. Arbetet kräver bra känsla för form och design och en god hantverkarfärdighet. Man jobbar med både nytillverkning och reparationer och ofta efter kundanpassade ritningar så ritningsläsning är ett krav att kunna. Många jobbar som möbelsnickare där man från skisser och ritningar utvecklar och bygger möbler med form och känsla. Finsnickare är ett anrikt gammalt yrke i Sverige.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Finsnickare / Snickerier

  Behöver en snickare som tar bort en plattform av trä från golvet där kyl och frys står så att dessa därefter kan stå stadigare på golvet utan denna plattform Behöver en elektriker för att byta ett kontaktuttag bakom kyl och frys med ett nyare sådant

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Hejsan! Jag har rivit en vägg som separerar två rum och jag vill lägg till en bit golv för att fylla in marken orsakat av väggen på golvet.

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Vi har öppnat en vägg där en dörr tidigare satt mellan kök och vardagsrum. Nu önskar vi hjälp med att få dit en tröskel samt en dörr-ram/karm runt öppningen samt golvlist. Kanske förbereda för eller alternativt ha en draperidörr?

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Anpassa trösklar till olika rum 9 st med nivåskillnad, i plan och med mellanrum. Anpassning mellan klinkergolv och pergogolv samt mellan två pergogolv. Villa.

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Installation av köksblandare från IKEA ev byta bänkskiva, skruva fast eluttag 4st samt fästa en knarrande bänkskiva i köket.

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Sätta in en katt lucka i en altan dörr

  Lund
 • Finsnickare / Snickerier

  Hej, jag vill ha hjälpa att byta ut en diskmaskinlucka av märket Vedum innan 16 Mars om möjligt.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.