Register

GRATIS TJÄNST

Hitta fastighetsskötare i Uppsala

Om du är hyresvärd eller om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter kompetent fastighetsskötsel så har du här möjlighet att få offerter från lokala företag som sysslar med fastighetsskötsel. Att vara fastighetsägare och ta hand om löpande fastighetsskötsel är för många en uppgift som tar för mycket tid i anspråk för att fungera fullt ut, det är därför väldigt vanligt att man anlitar en lokal fastighetsskötare. Ni har möjlighet att via vår tjänst ange vad ni vill ha hjälp med och låta företag som sysslar med fastighetsskötsel kontakta dig för att lämna offert på jobbet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  Vi är en familj på Verkmästargatan i Uppsala som vill ha hjälp med att installera vatten och avlopp till vår tvättmaskin, elinstallation har vi redan fått hjälp med, vi har nyligen flyttat från en 3:a till en liten 4:a.

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Hejsan. Jag skulle vilja få hjälp med att installera persienner till nya bostad . . jag har blivit informerad att jag ska använda mig av ljusa persienner ist för mörka för att inte skada fönstret när det blir varmt av hyresvärden . . jag har 3 fönster jag vill inskaffa persienner för . .

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Hej, Jag skulle behlva lite hjälp med elektricitet hemma hos oss. Lamporna i vardagsrummet går inte att tända eller släka. Det är ny system.

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Slipning och olja bänkskiva i köket, som idag har några fula repor i sig

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Jag skulle behöva byta ett horrisontelt stuprör på baksidan av mitt radhus på malma backe. Det är en skarv som läcker vatten. Troligtvis behövs en lift?

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Rengöra hängrännor 4 st fastigheter. Radhuskroppar i två plan. 6 lgh per fastighet.

  Uppsala
 • Fastighetsskötsel

  Uppsättning av gardinstänger i sovrum och vardagsrum. Inklusive borrning av fästen i betongvägg. Montering av lampa med förlängsinsarm på befintlig takkrok i kök och montering av belysning inklusive borrning av takkrok i sovrum.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.