Register

GRATIS TJÄNST

Hitta fastighetsskötare i Malmö

Om du är hyresvärd eller om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter kompetent fastighetsskötsel så har du här möjlighet att få offerter från lokala företag som sysslar med fastighetsskötsel. Att vara fastighetsägare och ta hand om löpande fastighetsskötsel är för många en uppgift som tar för mycket tid i anspråk för att fungera fullt ut, det är därför väldigt vanligt att man anlitar en lokal fastighetsskötare. Ni har möjlighet att via vår tjänst ange vad ni vill ha hjälp med och låta företag som sysslar med fastighetsskötsel kontakta dig för att lämna offert på jobbet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  Uppsättning av 2 st tidninghyllor. Uppsättning mindre hylla + ändra befintlig hylla och knoppar. Uppsättning av tavelhylla.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Hej Har köpt en fläkt på IKEA, Lagan, som måste installeras. Lägenhet i Limhamn. Enligt föreningen så behövs det inte vara en elektriker som installerar.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  En plåt 4meter lång 50cm bred böjd skall sitta upp på ett staket färg brun

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Täta läckage vid poollampa

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Vi är en Brf och heter Mo2. Adress Sergels väg 4 Malmö Byggnaden är 21 år gammal så termostaterna på elementen måste bytas. Det är 14 lägenheter i fastigheten och med gemensamma utrymmen blir det 124 st.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Sätta upp en taklampa och förlänga sladden så den räcker fram till uttaget. Allt material finns.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Hej, jag har fått mögelskada i mitt kök. Ocab syd har kontrollerat fukten och skadan efter att jag anmält det till försäkringsbolag. Ocab rekommenderade att en snickare tar bort bakstycket på skåpet , ca en gånger en meter och därefter sanerar väggen från mögel.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.