Register

GRATIS TJÄNST

Hitta fastighetsskötare i Malmö

Om du är hyresvärd eller om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter kompetent fastighetsskötsel så har du här möjlighet att få offerter från lokala företag som sysslar med fastighetsskötsel. Att vara fastighetsägare och ta hand om löpande fastighetsskötsel är för många en uppgift som tar för mycket tid i anspråk för att fungera fullt ut, det är därför väldigt vanligt att man anlitar en lokal fastighetsskötare. Ni har möjlighet att via vår tjänst ange vad ni vill ha hjälp med och låta företag som sysslar med fastighetsskötsel kontakta dig för att lämna offert på jobbet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  När jag spolar toaletten och tanken fylls på börjar det tjuta högt i röret som leder till toaletten och när den fyllts klart slutar den tjuta.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Jag behöver byta ut min kökskran till en kran (bajonettkoppling?) som man kan koppla på/av en toppmatad tvättmaskin när den används. Ingen permanent installation av tvättmaskinen alltså. Tvättmaskinen skall rullas fram vid användning och vattenslangen lägges då över vasken vid tvätt.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Fixa en läckande vask. Den läcker efter byte av vattenlås.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Våra järnstolpar till vårt nätstaket måste bytas ut 5 stolpar o tillhörande 3 vinkelstolpar!

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Installation bänkdiskamaskin

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Hej. Jag är i behov av en fastighetsskötare som kan vara behjälplig med småarbeten i min restauranglokal. Snickeri av ex blomsterlådor, sätta upp hyllor, små arbete som läckande rör, koppla in lampor, osv.

  Malmö
 • Fastighetsskötsel

  Montering av terrassmarkis på 1-plansvilla, VIDAXL Markis med tillbehör finns på plats. Längd 4 m, utfall 3 m. Jag hjälper själv till, så det behövs bara en man.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.