Register

GRATIS TJÄNST

Hitta fastighetsskötare i Stockholm

Om du är hyresvärd eller om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter kompetent fastighetsskötsel så har du här möjlighet att få offerter från lokala företag som sysslar med fastighetsskötsel. Att vara fastighetsägare och ta hand om löpande fastighetsskötsel är för många en uppgift som tar för mycket tid i anspråk för att fungera fullt ut, det är därför väldigt vanligt att man anlitar en lokal fastighetsskötare. Ni har möjlighet att via vår tjänst ange vad ni vill ha hjälp med och låta företag som sysslar med fastighetsskötsel kontakta dig för att lämna offert på jobbet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  Plugga i vägg och en förankra med 3 beslag en golvstående bokhylla (IKEA) med glasdörrar i väggen. Reparation av ett av tre dörrfästen, som sitter löst.

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Köpt en Tv och ett väggfäste. Behöver hjälp med montering på väggen

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  2 runda glasskivor 16 cm diameter 8 cm tjocka

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Min lampa i köket fungerar ej med dimlampor, det är konstant "läckage" så att lamporna lyser oavsett om de ska eller ej. Behöver hjälp att korrigera så att det går att släcka.

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Laga litet staket på ca 7 meter Sätra upp lampa i trappen Laga ett fästen Dvs två där fönstetöppnsten sitter en där trapp räckset sitter Hänga tillbaka en badkars vägg Laga ett fäste i en altan dörr Göra så att ytterdörren öppnas lättare

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Jag behöver en mattläggare som kan lägga in en heltäckningsmatta i min hall. Den är ca 8 kvadrat och jag köper mattan själv.

  Stockholm
 • Fastighetsskötsel

  Röret från badkaret till avloppet fungerar dåligt och behöver göras om. Vattnet rinner dåligt ner i avloppet vilket gör att skit kommer upp och/eller vattnet försvinner inte. Egentligen borde det vara ett enkelt jobb om man har rätt verktyg.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.