Register

GRATIS TJÄNST

Hitta fastighetsskötare i Göteborg

Om du är hyresvärd eller om du representerar en bostadsrättsförening och letar efter kompetent fastighetsskötsel så har du här möjlighet att få offerter från lokala företag som sysslar med fastighetsskötsel. Att vara fastighetsägare och ta hand om löpande fastighetsskötsel är för många en uppgift som tar för mycket tid i anspråk för att fungera fullt ut, det är därför väldigt vanligt att man anlitar en lokal fastighetsskötare. Ni har möjlighet att via vår tjänst ange vad ni vill ha hjälp med och låta företag som sysslar med fastighetsskötsel kontakta dig för att lämna offert på jobbet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Fastighetsskötsel

  Förbereda öppen spis för montering av en braskassett.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Uppmontering av färdigt vindskydd på en balkong. Ett element ca 180 cm brett och ungefär lika högt. Behöver göras fast på något sätt med balkongräcket.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Hjälp med installation av ett bastuaggregat

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Visslande rör i dusch, varmvatten rör tror jag. Kanske byte av ngn ventil eller ngt med blandare som behövs. När en stänger av vattenventil/huvudventil i badrummet slutar det vissla men det droppar vatten.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Hej! Jag undrar om ni har möjlighet att installera luft värmepump. eller öppen spis med skorsten Mvh Josephine  0736490351

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Behov av rörmokare för installation av diskmaskin. Fastigheten är nyproducerad och diskmaskinen bara 2 år. Droppskydd finns.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Vi är en bostadsrättsförening med 12 lägenheter, där vissa element i vissa lägenheter inte har fungerat som de ska under förra vintern. Vid försökt till luftning kom vatten direkt, så vi funderar på om det är fel i termostaterna eller någon annanstans i systemet. Vad vi behöver hjälp med är en felsökning och åtgärd, så vi slipper frysa en vinter till.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.