Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med dränering i Umeå

En väl fungerande dränering är en av de viktigaste sakerna runt din bostad. En riktigt utförd dränering hindrar fukt att tränga in i din bostadsmiljö och framkalla mögel och fuktskador. Dränering är enkelt beskrivet en reglering av grundvattennivån för att förhindra för höga vattennivåer. Det är viktigt att använda en specialist inom dränering och fuktskydd för att få dräneringen utförd på ett riktigt sätt. Det är en ganska stor investering som dessutom förstör din trädgård så du ska bara behöva göra det en gång under din livslängd i huset. När man pratar om dränering menar man ofta dränering av husgrund eller källare när det gäller bostaden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dränering

  Hej! Jag bor i en enplansvilla med källare på Mariehem i Umeå. Jag har problem med vatten i källaren på våren vid snösmältning, och skulle vilja ha en offert på omdränering.

  Umeå
 • Dränering

  Dränering runt ett hus med källare från -74

  Umeå
 • Dränering

  Drängering av normalstor villa på platta. Och utfyllanad av liten matkällare i garaget med betong och ev gjuta laga befintlig betonggolv i garage med golvbrunn Ca 39 kvm.

  Umeå
 • Dränering

  Vi får in vatten i källaren när det regnar och är fruset i marken samtidigt. Vi skulle behöva dränera och fixa fuktskyddet utvändigt på källarväggarna - vid besiktning konstaterades att detta inte fungerar tillfredsställande. Huset är c:a nio meter långt och sju meter brett.

  Umeå
 • Dränering

  Dränera om tre sidor utav huset. Grävning. Fylla med makadam,markduk kring dräneringsrör. Samt återgrävning. Sidorna har måttet 8 m , 8 m samt 9 meter. Dräneringsbrunn finnes med pump för "transport" till dagvattenbrunn.

  Umeå
 • Dränering

  Dränera källare på suterängvilla 90 kvm

  Umeå
 • Dränering

  Dränering av suterängvilla

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.