Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med dränering i Stockholm

En väl fungerande dränering är en av de viktigaste sakerna runt din bostad. En riktigt utförd dränering hindrar fukt att tränga in i din bostadsmiljö och framkalla mögel och fuktskador. Dränering är enkelt beskrivet en reglering av grundvattennivån för att förhindra för höga vattennivåer. Det är viktigt att använda en specialist inom dränering och fuktskydd för att få dräneringen utförd på ett riktigt sätt. Det är en ganska stor investering som dessutom förstör din trädgård så du ska bara behöva göra det en gång under din livslängd i huset. När man pratar om dränering menar man ofta dränering av husgrund eller källare när det gäller bostaden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dränering

  Behöver gräva ett dike för häck. 50cmx50cm. Totalt max 10 m.

  Stockholm
 • Dränering

  Vi behöver gräva ut på baksidan av huset, evt bygga betongvägg under en del av garaget för att stötta och vi behöver dränera om (total ~38 40 m).

  Stockholm
 • Dränering

  BRF fastighet i centrala Sthlm. Fuktskador i källarplan samt mögellukt i densamma.

  Stockholm
 • Dränering

  Vi har ett dike som ligger mellan våra bostäder/radhus och naturreservatet Grimstaskogen. Detta dike skulle behöva grävas ur mer, då det har vuxit igen för mycket och hinner på en säsong bli så igenvuxet att dräneringen inte fungerar och det blir på olika ställe översvämning eller åtminstone stående vatten i långa perioder i folks trädgårdar. Diket är ca 1 meter brett.

  Stockholm
 • Dränering

  Gräva upp gräsmatta för att identifiera vattenläcka av inkommande vatten till villafastighet. Läckan c:a 5-7 meter från husvägg och c:a 5 meter från kommunens vattenpost. Har blivit synlig då en del av gräsmattan blivit vattensjuk (c:a 1,5 meter i diameter).

  Stockholm
 • Dränering

  Dränering av villa ca 80 m2 i Enskede gård. Villan är byggd 1949 och har sannolikt inte dränerats sedan dess. Halva källarplan ligger ca 1 m under jord.

  Stockholm
 • Dränering

  Dränering av 3 sidor av villa, inklusive puts av grund. 1 sida är redan dränerad 10 år sedan vid utbyggnad av hus och nu behövs resten av huset dräneras. Vill påbörja jobbet så fort som möjligt

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.