Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med dränering i Malmö

En väl fungerande dränering är en av de viktigaste sakerna runt din bostad. En riktigt utförd dränering hindrar fukt att tränga in i din bostadsmiljö och framkalla mögel och fuktskador. Dränering är enkelt beskrivet en reglering av grundvattennivån för att förhindra för höga vattennivåer. Det är viktigt att använda en specialist inom dränering och fuktskydd för att få dräneringen utförd på ett riktigt sätt. Det är en ganska stor investering som dessutom förstör din trädgård så du ska bara behöva göra det en gång under din livslängd i huset. När man pratar om dränering menar man ofta dränering av husgrund eller källare när det gäller bostaden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dränering

  Behöver hjälp att gräva och koppla samman rör för dagvatten.

  Malmö
 • Dränering

  Dränering av hus ca 60 löpmeter.

  Malmö
 • Dränering

  Vi har en villa vi behöver få dränerad, samt markarbete för trädgårdsanläggning. I det behöver vi få befintliga sjöstensplattor bortforslade.

  Malmö
 • Dränering

  Lägga om dränering ca 13-3-5 meter rakt

  Malmö
 • Dränering

  Hej! Vi har en villa byggd 1928 med källare som skulle behöva dräneras. Husväggarna mäter 10x8 m och finns en källartrappa samt en trappa till entrén.

  Malmö
 • Dränering

  Mina plattor runt stuprännan sjunker. Troligen är röret från stuprännan ner till brunnen sönder. Behöver hjälp med att gräva ut och byta det som är sönder.

  Malmö
 • Dränering

  Jeg skal have et offert på at lave indvendigt dränering,understöbning af vågge og isolering og bygg nyt fundament. udvendigt har vi gravit. der skal färdig göres 10 meter drännering.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.