Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med dränering i Nacka

En väl fungerande dränering är en av de viktigaste sakerna runt din bostad. En riktigt utförd dränering hindrar fukt att tränga in i din bostadsmiljö och framkalla mögel och fuktskador. Dränering är enkelt beskrivet en reglering av grundvattennivån för att förhindra för höga vattennivåer. Det är viktigt att använda en specialist inom dränering och fuktskydd för att få dräneringen utförd på ett riktigt sätt. Det är en ganska stor investering som dessutom förstör din trädgård så du ska bara behöva göra det en gång under din livslängd i huset. När man pratar om dränering menar man ofta dränering av husgrund eller källare när det gäller bostaden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Ortogonal AB

Adress: Hästholmsvägen 25, NACKA
Telefon: 0708448050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Strukton Rail AB

Adress: Uddvägen 7, NACKA
Telefon: 0104805000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Kungsmontage Entreprenad AB

Adress: Box 768, NACKA
Telefon: 087164070

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dränering

  Huset är från 1919 och sutteräng så det är baksidan och delar av sidorna som ska dräneras. Delar av dräneringen ska utföras där det är relativt trångt. Huset ligger nära ett berg så det är ungefär bara 1,5 m tillgängligt runt delar av huset.

  Nacka
 • Dränering

  Vi skulle vilja sätta Spabad och trädäck (100 m2?) i marken, där vi behöver få marken platt och stödja mur. Möjligt att ha hembesök och erbjudande?Address:

  Nacka
 • Dränering

  Dränering av suteränghus från 1968. Huset är 177 kvm (14 x 8 m). Nuvarande dränering är förmodligen original sedan huset byggdes.

  Nacka
 • Dränering

  Hej, Jag skulle behöva få offert på en dränering på tre sidor om ett hus som ligger i suterräng två sidor av huset delvis under jord. Huset ligger i nacka Lillängen. Det har konstaterats fukt i vägg av Anticimex som varit där och besiktigat inför en försäljning.

  Nacka
 • Dränering

  Grävning och dränering av grund till souterrängvilla byggd 1965, inklusive undersökning av orsak till fuktinträngning i en sida av grunden.

  Nacka
 • Dränering

  Dränering av villa. Eventuellt stenläggning

  Nacka
 • Dränering

  Schaktarbete på villatomt

  Nacka

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.