Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga terass i Uppsala

Ett trädäck definieras som en markliggande yta som vanligtvis inte överstiger 50 cm. En terass är en plan avsats som oftast har räcke eller staket. Men oavsett skillnad är det många som anlitar professionell hjälp för att förverkliga drömmen om en terass eller ett trädäck. Var nog att planera nog placeringen på trädäcket eller terassen, många tycker det är skönt med eftermiddags och kvällssol. Vanligtvis använder man tryckimpregnerat virke när man bygger trädäck och terasser. Men det finns andra material också att välja bland. Du får kunna få goda tips av den hantverkare som du väljer att anlita avsende materialval och placering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 805 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Jag har en altan som ligger en trappa upp och som hålls bl. a av 3 stolpar. Eftersom jag bor i Uppsala och marken är gjord av lera, sjunker dess stolpar, det påverkar altanen och byggnaden intill.

  Uppsala
 • Altaner

  Hej, Jag ska bygga altan kring en pool som jag har byggt. Poolen är 4x8 meter och det ska bli altan på 2 meter runtomkring poolen. Material är inköpt.

  Uppsala
 • Altaner

  Altan runt fritidshus. L-formad, ca 70-80 kvm. Sluttande mark på framsidan, som högst behöver den vara ca 1. 70.

  Uppsala
 • Altaner

  Bygga ut och lägga trätrall på befintlig stenaltan samt sätta upp insynsskydd. Göra liten trapp från altanen ner mot en gräsmatta. Tippar på att det blir ca 13 kvadratmeter.

  Uppsala
 • Altaner

  Vi har en ovanmarkspool vi önskar hjälp med att gräva ned några decimeter samt bygga ett litet trädäck runt den. Poolen är 3. 5 i diameter.

  Uppsala
 • Altaner

  Bygga en trall runt en rund pool. Jag har börjat med reglarna runt om men märkt att jag inte kommer klara det själv. Ytan är ca 8 ggr 8 meter men det står en runt pool i mitten som har en diameter på 4,66m.

  Uppsala
 • Altaner

  Altangolv , trall. 40kvm. våning 6.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.