Register

GRATIS TJÄNST

Bygga terass i Göteborg

Ett trädäck definieras som en markliggande yta som vanligtvis inte överstiger 50 cm. En terass är en plan avsats som oftast har räcke eller staket. Men oavsett skillnad är det många som anlitar professionell hjälp för att förverkliga drömmen om en terass eller ett trädäck. Var nog att planera nog placeringen på trädäcket eller terassen, många tycker det är skönt med eftermiddags och kvällssol. Vanligtvis använder man tryckimpregnerat virke när man bygger trädäck och terasser. Men det finns andra material också att välja bland. Du får kunna få goda tips av den hantverkare som du väljer att anlita avsende materialval och placering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Skulle vilja lägga klinkers på en uteplats ca 20 kvm och en glasvägg i ett badrum som är ca 190 cm högt och ca 90 cm bredd.

  Göteborg
 • Altaner

  Bygga en altan på 21m² på markgrund som just nu är grusad. Vill ha dolda skruvar i trallen. Har ej virke.

  Göteborg
 • Altaner

  Jag bor på bottenvåningen i bostadsrätt, har stor altan 15-20 kvm med träplankor som inte bytts sedan huset byggdes 2004. Omgivande glest trästaket. Träet börjar bli dåligt trots underhåll, mkt algbeläggning och skulle behöva bytas, vilket flera grannar gjort senaste två åren.

  Göteborg
 • Altaner

  Vi bor i hyresrätt och har en stenlagd uteplats som vi vill ha ett trädäck byggt ovanpå. Vi har kollat med bovärd samt utemiljöansvarig och fått ett okej. Måtten är ca 6,5 x 3,5 m och det är som sagt stenplattor (ca 5 cm tjocka) som grund.

  Göteborg
 • Altaner

  Vi ska bygga en altan 4,5 x 4,5 meter som ska hålla för att det ställs en pool på den (2,5-3 ton). Underlaget är berg. Total höjdskillnad på berget är ca 80 cm.

  Göteborg
 • Altaner

  Bygge av altan 20 kvm (5×4)

  Göteborg
 • Altaner

  Jag vill bygga altan på baksidan av mitt hus som blir ungefär på 25 km. Jag kan tänka mig på framsidan också om man får ett bra erbjudande.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.