Register

GRATIS TJÄNST

Bygga terass i Malmö

Ett trädäck definieras som en markliggande yta som vanligtvis inte överstiger 50 cm. En terass är en plan avsats som oftast har räcke eller staket. Men oavsett skillnad är det många som anlitar professionell hjälp för att förverkliga drömmen om en terass eller ett trädäck. Var nog att planera nog placeringen på trädäcket eller terassen, många tycker det är skönt med eftermiddags och kvällssol. Vanligtvis använder man tryckimpregnerat virke när man bygger trädäck och terasser. Men det finns andra material också att välja bland. Du får kunna få goda tips av den hantverkare som du väljer att anlita avsende materialval och placering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Hej, Vi har ett hus byggt 1959 på Husie i Malmö. Vår altan (ca 2,5x4,5 m) är i behov av renovering. Klinkergolvet behövs bytas ut och istället vill vi ha betong.

  Malmö
 • Altaner

  Vill ha hjälp att bygga ett inglasat uterum

  Malmö
 • Altaner

  1 . Riva befintliga altan/trall,växter & altantak/takutsprång & lägga ny trall och sätta upp nytt altantak (Baksida ~510cmx370cm) 2. Lägga ny trall samt sätta upp staket (Framsida ~700cm x 200 cm) 3.

  Malmö
 • Altaner

  Slutföra altanbygge på ca 60 kvadratmeter. Reglar klara halvvägs, virke inköpt. Önskar start omgående.

  Malmö
 • Altaner

  Lägga nytt trädäck ca 35 kvadratmeter (7x5 m) trappa runt däcket med 2 trappsteg. Gammalt trädäck är bortplockat, nytt behöver läggas, även reglar. Materialet är redan inköpt.

  Malmö
 • Altaner

  Hej! Jag söker en firma som kan hjälpa mig med min uteplats i Husie, Malmö, och undrar om ni har möjlighet att ge en offert på nedanstående?Jag bor i bostadsrätt och har därför inte ROT-avdrag för snickeriet, men eventuellt RUT-avdrag för grävandet.

  Malmö
 • Altaner

  Vi köpte hus i höstas och behöver hjälp med att byta ut den träaltan som finns på ovanvåningen, eftersom träet är gammalt och har börjat ruttna. När den gamla altanen plockas bort hade vi också behövt hjälp med att slipa och måla plåten undertill, innan ny altan byggs ovanpå.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.