Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att bygga terass i Malmö

Ett trädäck definieras som en markliggande yta som vanligtvis inte överstiger 50 cm. En terass är en plan avsats som oftast har räcke eller staket. Men oavsett skillnad är det många som anlitar professionell hjälp för att förverkliga drömmen om en terass eller ett trädäck. Var nog att planera nog placeringen på trädäcket eller terassen, många tycker det är skönt med eftermiddags och kvällssol. Vanligtvis använder man tryckimpregnerat virke när man bygger trädäck och terasser. Men det finns andra material också att välja bland. Du får kunna få goda tips av den hantverkare som du väljer att anlita avsende materialval och placering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Hej! Jag söker en firma som kan hjälpa mig med min uteplats i Husie, Malmö, och undrar om ni har möjlighet att ge en offert på nedanstående?Jag bor i bostadsrätt och har därför inte ROT-avdrag för snickeriet, men eventuellt RUT-avdrag för grävandet.

  Malmö
 • Altaner

  Vi köpte hus i höstas och behöver hjälp med att byta ut den träaltan som finns på ovanvåningen, eftersom träet är gammalt och har börjat ruttna. När den gamla altanen plockas bort hade vi också behövt hjälp med att slipa och måla plåten undertill, innan ny altan byggs ovanpå.

  Malmö
 • Altaner

  Hej! Vi bor i ett parhus i Malmö och tänkte bygga ett uterum samt altan som vi tänkte ska vara klar till sommaren, senast 20 juni. Uterummet ska vara cirka 15kvm och altanen cirka 25kvm.

  Malmö
 • Altaner

  Uterumm med upphöjt trädäck. 20 kvm. Med 2 sidor njutbara glasdörrar och en heltäckt vägg

  Malmö
 • Altaner

  Vi är 2 st bostadsrätter i centrala Malmö där vi vill lägga ett trädäck, staket och en mindre mur på 2 uteterasser. Vi skulle vlja ha ett pris på detta samt gärna ett utförande innan sommaren.

  Malmö
 • Altaner

  Vi är en Brf som önskar hjälp med att bygga ett trädäck på vår innergård. Det är dels stenplattor men en liten del gräsmatta som ska täckas. Ca 10-11 kvm.

  Malmö
 • Altaner

  Vill ha hjälp att bygga ut befintligt trädäck med ytterligare 40 kvm (4,57x8,85m).

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.