Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att installera värmepump i Umeå

Att installera en värmepump eller borra för bergvärme är oftast en stor investering men det är lika ofta en bra investering. Man kan sänka sin energiförbrukning rejält och därmed sina kostnader med rätt värmepump eller annat uppvärmningssystem installerat. Om man har ett relativt stort hus att värma upp så är det väldigt vanligt med bergvärme idag. Med bergvärme får man en uppvärmning som är väldigt effektiv och man får en driftsäker och väldigt lång livslängd. Det finns även väldigt många värmepumpar att välja på.

Det är dock viktigt att man anlitar en certifierad firma för alla slags installation av värmepumpar så att livslängden och kvalitén säkerställs.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Jag vill installera bergvärme i ett fritidshus i Norrmjöle utanför Umeå. Det är ett enplanshus med förberedd vattenburen golvvärme. Måtten är 7x14 m dvs 98 m2.

  Umeå
 • Värmepumpar

  Installera en luftvatten pump

  Umeå
 • Värmepumpar

  Har fått ta reda på en begagnad luftvärmepump som jag skulle vilja ha installerad i mitt garage. Ingen eldragning utan bara installera pumpen

  Umeå
 • Värmepumpar

  Önskar byta ut vår befintliga bergvärmepump:Fighter-1215-7, nibe mot en ny. Det behöver inte vara nibe som vi byter ut mot.

  Umeå
 • Värmepumpar

  Hej, Vi har en bergvärmepump och nu har kompressorn gått sönder. Vi har två frågor:- Vad kostar det att byta ut kompressorn mot en likvärdig?

  Umeå
 • Värmepumpar

  Hej vi har en bergvärmepump och nu har kompressorn gått sönder. Vi vill då veta kostnaden för att antingen byta ut den eller byta ut hela pumpen. Frågorna vi vill ha besvarade:

  Umeå
 • Värmepumpar

  Montera ner en gammal luftvärmepump som inte används.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.