Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att installera värmepump i Stockholm

Att installera en värmepump eller borra för bergvärme är oftast en stor investering men det är lika ofta en bra investering. Man kan sänka sin energiförbrukning rejält och därmed sina kostnader med rätt värmepump eller annat uppvärmningssystem installerat. Om man har ett relativt stort hus att värma upp så är det väldigt vanligt med bergvärme idag. Med bergvärme får man en uppvärmning som är väldigt effektiv och man får en driftsäker och väldigt lång livslängd. Det finns även väldigt många värmepumpar att välja på.

Det är dock viktigt att man anlitar en certifierad firma för alla slags installation av värmepumpar så att livslängden och kvalitén säkerställs.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Hej, jag har just köpt en luftvärmepump till min kolonistuga. Electrolux luftvärmepump Well H5 EXN09C58HW jag skulle behöva få den installerad. Jag har jordat elutag på insidan av väggen och en ny elcentral

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Behöver hjälp med att byta en äldre (dock fungerande) luftkonvektor (AC) som är inkopplad på vattenledning. Allt fungerar, men jag vill uppdatera till en nyare med effektiv maskin! Vill ha omgående hjälp! !

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Brf Vapensmeden 5 har en fjärrvärmepanna vars livslängd går ut om något år. Vi önskar också råd angående radiatorer/termostater. Behöver offerten inom en månad.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Installera luft/vatten värmepump. Installera på befintligt vattenburet värmesystem i villa. Installera varmvatten beredare.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Hjälp med luftvärmepump installation. Den befintlig är sönder och den nya ska installera i annan plats i huset än den gamla finns.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Behöver installera en värmepump som har köp på nätet

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Byte av värmepump och varmvattensberedare

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.