Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att installera värmepump i Göteborg

Att installera en värmepump eller borra för bergvärme är oftast en stor investering men det är lika ofta en bra investering. Man kan sänka sin energiförbrukning rejält och därmed sina kostnader med rätt värmepump eller annat uppvärmningssystem installerat. Om man har ett relativt stort hus att värma upp så är det väldigt vanligt med bergvärme idag. Med bergvärme får man en uppvärmning som är väldigt effektiv och man får en driftsäker och väldigt lång livslängd. Det finns även väldigt många värmepumpar att välja på.

Det är dock viktigt att man anlitar en certifierad firma för alla slags installation av värmepumpar så att livslängden och kvalitén säkerställs.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Hej, Vi har en luftvärmepump som jag mistanker behover service. Inomhus delar har rensat och har byt sensores men inte utomhus delen. Model:

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Hej, Skulle vilja få offert på att få en bergvärmepump installerad. Har idag en luft/vatten . Har inget borrhål i dagsläget så det är intressant med både värmepump och borrhål.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Köpt en ny luftvärmepump som jag behöver få installerad (samt få den gamla demonterad) den nya skall sitta på samma plats som den gamla.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Värmepumpservice MitsubishiFD25 luft/luft installerad 2010

  Göteborg
 • Värmepumpar

  VI behöver hjälp med luftvärmepump installation i Stenungsund.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Hej! Jag behöver hjälp att installera en luftvärmepump. Pumpen ska levereras den 14e Oktober och önskar installation så snart som möjligt.

  Göteborg
 • Värmepumpar

  Vi har en pump på plats, Electrolux, som ska bytas till en Samsung. Den som sitter på plats är helt ny men utedelen är trasig och Electrolux får inte fram någon ny. Elgiganten tar kostnaden för (om)installation

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.