Register

GRATIS TJÄNST

Balkongarbeten i Umeå

Här postas jobb som har med balkong och balkongräcken att göra. Vanligt är byggnation av balkonger eller renovering och utbyggnad av befintliga balkonger. En balkong höjer alltid värdet på fastigheter och också värdet för de boende och många bostadsrättsföreningar har insett detta och bygger nya balkonger. Jobb med balkonger är definitivt ett jobb man ska lägga ut på yrkesmän då det i många aspekter är både farligt och svårt att utföra själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Balkong / Balkongräcken

  En tryckimpregnerad trästolpe som håller upp balkongen har murknat och måste bytas. Även del av balkongräcke måste bytas. I samband med detta kan vi passa på att byta några fler stolpar/panelbitar som är lite fuktskadade.

  Umeå
 • Balkong / Balkongräcken

  Projektet gäller montering av innertak på två balkonger tillhörande en bostadsrätt. Idag har balkongerna betongtak. Jag är intresserad av att montera ett vitt trätak/träpanel som innertak (gärna med så breda bräder som möjligt, dvs få skarvar), samt montering av gardinskenor (enkelspåriga).

  Umeå
 • Balkong / Balkongräcken

  Hej! Behöver hjälp att kattsäkra våran balkong samt inköp och frakt utav lämpligt material till bästa pris. Har en standardbalkong 1,4 x 2,4 m.

  Umeå
 • Balkong / Balkongräcken

  Nyproduktion av sex lägenheter med balkonger i Sävar. Offert på balkong inkl. montering mått 3,1m bred 1,5m djup. . samt konstruktionsritning för infästning i vägg.

  Umeå
 • Balkong / Balkongräcken

  Näta in balkongen helt så katterna kan vistas ute för att slippa överraskningar som infångade fåglar när man kommer hem.

  Umeå
 • Balkong / Balkongräcken

  Montering av kattnät balkong

  Umeå

Mer information om

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.