Register

GRATIS TJÄNST

Balkongarbeten i Jönköping

Här postas jobb som har med balkong och balkongräcken att göra. Vanligt är byggnation av balkonger eller renovering och utbyggnad av befintliga balkonger. En balkong höjer alltid värdet på fastigheter och också värdet för de boende och många bostadsrättsföreningar har insett detta och bygger nya balkonger. Jobb med balkonger är definitivt ett jobb man ska lägga ut på yrkesmän då det i många aspekter är både farligt och svårt att utföra själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Transportaktiebolaget i Jönköping

Adress: Box 3181, JÖNKÖPING
Telefon: 036351000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Citagon AB

Adress: Kabelvägen 12, JÖNKÖPING
Telefon: 036184060

Medlem av Sveriges Byggindustrier

King Concrete Sweden AB

Adress: Box 3252, JÖNKÖPING
Telefon: 036712330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Balkong / Balkongräcken

  Behöver hjälp att kattsäkra balkongen. Räknar med ca 6 m nät, buntband och stavar av något slag då balkongen är med sväng på ena sidan. Har en balkong över min med.

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Lägenhet med 8 kvm balkong i betong vart det önskas klinker. Uppdraget innefattar allt arbete från grund till läggning av plattor. OBS offert via mail önskas.

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi har lagt om vårt tak och vår balkong är riven. Det är en järn?/metall?-ställning kvar, och under är det lagt plåttak. Min vision är ett impregnerat golv, vitt räcke, gärna ganska högt med överliggare, 4 stolpar fram samt varsin vid uppstart vid hus, stolparna gärna lite högre.

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Renovering/lagning av balkong ca 210 * 120cm. Betongen har på vissa ställen släppt så armeringsjärnen syns på undersidan.

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi ska göra vår balkong inglasad och en meter store

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Stötta till balkong som är dålig och farlig. Behöver någon som kommer hit och sätter stöttan på plats. Inför försäljning.

  Jönköping
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi behöver hjälp med en tillbyggnad av en balkong på 2:e våningen. Den befintliga balkongen är i betong och står på två pelare. Den nya ska dockas ihop med den befintliga och bli dubbel så stor, dvs totalt 14 kvm och stå på en 3:e pelare.

  Jönköping

Mer information om

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.