Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med balkonger och räcken i Göteborg

Här postas jobb som har med balkong och balkongräcken att göra. Vanligt är byggnation av balkonger eller renovering och utbyggnad av befintliga balkonger. En balkong höjer alltid värdet på fastigheter och också värdet för de boende och många bostadsrättsföreningar har insett detta och bygger nya balkonger. Jobb med balkonger är definitivt ett jobb man ska lägga ut på yrkesmän då det i många aspekter är både farligt och svårt att utföra själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Balkong / Balkongräcken

  Vi har precis flyttat till en trea i västra Frölunda (Göteborg) med balkong. Vi har två katter och vi behöver hjälp med en så simpel sak som montering av kattnät som täcker hela balkongen så att katterna inte hoppar ut och skadar sig. Vi hade gärna gjort detta själva men vi är båda lite känsliga för höjden och rädda för att ramla ned.

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi önskar bygga balkonger på fastigheten. Vi vill ha totalentreprenad där även ansökan om bygglov ska ingå. Vi önskar att arbetet med projektering och ansökan om bygglov påbörjas snarast. .

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Önskar plattsättning på balkong c:a 2x3 meter. Betonggrund som behöver rengöras något och läggas primer på innan.

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Räcket till en befintlig balkong har lossat på ena sidan och behöver rätas upp och fästas. Balkongen sitter på andra våningen på en villa. Gärna så snart som möjligt.

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi skulle gärna vilja ha offert på renovering av balkong. Vi har en 70-tals villa i trä/tegel och balkongen är en sk. Joddlarbalkong i trä.

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Renovering av balkong inkl fasad runt balkong på andra våningen Fasad tilläggsisolerad med Alplåt utfört 70-tal Skurit dolda öppningar i Alplåten vid balkongräcket under montaget, där vatten har trängt in bakom plåten och förorsakat rötskador på fasadvirket Byggfusk! -Demontera fasadplåt under balkong för kontroll av rötskador på fasad -Kontrollera byt ut delar av vägg där materialet rötskadat (plank) -Ny isolering/fuktspärr -Återmontering/modifiering av fasadplåt i Al -Renovera balkong med nytt golvbelägg (idag plåt) -Byt rötskadade delar Alternativt riv balkong och montera ny vädrings (fransk) balkong om skadorna i fasaden är omfattande och man ev. måste riva golvet i rummet innanför för att byta bärande material under balkongen

  Göteborg
 • Balkong / Balkongräcken

  Betongprov på balkong golv

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.