Register

GRATIS TJÄNST

Balkongarbeten i Stockholm

Här postas jobb som har med balkong och balkongräcken att göra. Vanligt är byggnation av balkonger eller renovering och utbyggnad av befintliga balkonger. En balkong höjer alltid värdet på fastigheter och också värdet för de boende och många bostadsrättsföreningar har insett detta och bygger nya balkonger. Jobb med balkonger är definitivt ett jobb man ska lägga ut på yrkesmän då det i många aspekter är både farligt och svårt att utföra själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Balkong / Balkongräcken

  Vi är en bostadsförening med 12 balkonger i metall, omkring 2kvm stora. Balkongerna har börjat rosta och vi vill därav måla/restaurera dem. Vi ämnar inte göra någon renovering/utbyggnad av balkongerna utan enbart måleri.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi har en balkong på ca 10kvm där ytskiktet på golvet är gammalt och måste åtgärdas/säkras med fukt då balkongens golv även är yttertak för hallen under.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Behöver hjälp att fixa min balkongdörr, specifikt gångjärnen på dörren som jag tror har gått av. Detta har gjort att jag inte kan stänga dörren.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Montering av kattnät på en indragen balkong av normalstorlek. Vi har tänkt att använda ställning http://sunbalc. com/sv/kattskydd-catbalc/ med detta nät https://www. zooplus. se/shop/katt/kattnat_kattluckor/balkongnat_katter/kattnat/342957 men är absolut öppna för andra förslag/alternativ på lösning.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Fastigheten, byggd 1954, har 5 st utskjutande balkongplan. I framkant på dessa har sprickbildning uppstått. Förslag på åtgärd samt offert öndkas.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Lägga trägolv på loftgång. Ca 10kvm.

  Stockholm
 • Balkong / Balkongräcken

  Vi bor i en funkisvilla från 1947 och vår balkong har sett sina bästa år. Den behöver antingen renoveras eller bytas ut.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.