Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga uterum i Malmö

Ett uterum kan förlänga sommaren rejält, speciellt om man valt att bygga ett inglasat uterum. Huset får helt plötsligt ett rum till som dessutom är omgivet av grönska och dofter från trädgården.  Det kräver en del planering innan man börjar bygga uterummet. Hur stort skall det vara? Krävs det bygglov? Ska jag vistas i rummet på vintern, då krävs det isolering?

Ett isolerat uterum med inglasning är ett ganska omfattande byggprojekt som många väljer att lägga ut på en byggfirma. Det är dessutom en del kunskap man behöver för att kunna dimensionera uterummet på ett korrekt sätt, snölaster, dimensioner på balkar osv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Vi är 2 st bostadsrätter i centrala Malmö där vi vill lägga ett trädäck, staket och en mindre mur på 2 uteterasser. Vi skulle vlja ha ett pris på detta samt gärna ett utförande innan sommaren.

  Malmö
 • Altaner

  Vi är en Brf som önskar hjälp med att bygga ett trädäck på vår innergård. Det är dels stenplattor men en liten del gräsmatta som ska täckas. Ca 10-11 kvm.

  Malmö
 • Altaner

  Vill ha hjälp att bygga ut befintligt trädäck med ytterligare 40 kvm (4,57x8,85m).

  Malmö
 • Altaner

  Hjälp med att bygga ny altan ca 6,5 x 3,2 m. I nuläget finns en något mindre altan på plats som vi själva tar bort. Tacksam för offert.

  Malmö
 • Altaner

  Nytt fristående trädäck delvis täckt med pergola. Trädäck ca 50kvm. Pergola ska vara ca 4x8 meter med plasttak över halva delen.

  Malmö
 • Altaner

  Byta tak till yterum ca 25 kvarat + 10 . vanligt plast tag.

  Malmö
 • Altaner

  Vi har ett trädäck i sibirisk lärk som på de flesta ställen fortfarande är väldigt fint och på en del ställen gått sönder/blivit fult. Vi önskar hjälp med att diskutera om detta kan lagas eller om vi behöver bygga om hela och därefter genomföra arbetet. Om det är möjligt att laga så är vi även intresserade av att diskutera möjligheten att bygga till trädäcket och göra en pergola.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.