Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga uterum i Lund

Ett uterum kan förlänga sommaren rejält, speciellt om man valt att bygga ett inglasat uterum. Huset får helt plötsligt ett rum till som dessutom är omgivet av grönska och dofter från trädgården.  Det kräver en del planering innan man börjar bygga uterummet. Hur stort skall det vara? Krävs det bygglov? Ska jag vistas i rummet på vintern, då krävs det isolering?

Ett isolerat uterum med inglasning är ett ganska omfattande byggprojekt som många väljer att lägga ut på en byggfirma. Det är dessutom en del kunskap man behöver för att kunna dimensionera uterummet på ett korrekt sätt, snölaster, dimensioner på balkar osv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Ombyggnad av altan, räcket som idag är vanligt målat virke ska bytas ut till tryckimpregnerat och nya staketribbor ska dit. Några plankor på hallgolvet ska bytas och en enkel pergola på ca 3x3 m ska byggas.

  Lund
 • Altaner

  Bygga ett trädäck c-a 35* i en koloni

  Lund
 • Altaner

  Uterum inglasat ca 15 kvm. som altan mot husvägg.

  Lund
 • Altaner

  Vill bygga träck på drygt 8x3,5m i markhöjd med några infällda plattor mot huset till. Tänker mig lärk. Vill samtidigt fälla in en terasspool på ca 2x2,5m i ena änden och vill även ha hjälp med montering av denna.

  Lund
 • Altaner

  Utbyte + förläng av trägolv. Nån form av avgränsning/vägg/inbyggnad i olika höjder

  Lund
 • Altaner

  Hej! Vi har ett nybyggt hus i Veberöd som vi behöver hjälp med att bygga ett ca 60kvm stort trädäck till. Grävarna har förberett med schaktning och makadam för att det skall gå extra lätt att anlägga trädäcket.

  Lund
 • Altaner

  Jag ska anlägga ett trädäck längs mitt friliggande enplanshus som är 12 meter långt. Trädäcket ska gå ut vinkelrätt från huset, 4,5 meter i ena änden av huset och 6,8 meter i andra änden av huset. Detta utgör hela ytan på denna sidan av huset och omgärdas av en ca 1600 mm hög avenbokshäck.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.