Register

GRATIS TJÄNST

Takläggare i Västerås

Takläggarens uppgift är att lägga tak i olika material på byggnader. Till arbetsuppgifterna räknas underarbetet som består av isolering och fuktskydd. Man jobbar med att lägga olika material såsom papp,plåt,betongpannor och tegelpannor. En takläggare arbetar både vid nybyggnationer och diverse olika renoveringar.  Av naturliga skäl innebär arbetet arbete på höga höjder och vidare krävs stor noggranhet och god fysik då arbetet kan vara ganska tungt. Att lägga ett nytt tak är ett stort projekt som kräver god kunskap så det är många som väljer att lägga ut arbetet på en takläggare. Läs mer om att lägga tak.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej, från 31/8 äger jag fritidshus på långnäla 1 Skinnskatteberg, och har gjort en besiktning där finns saker som behöver göras på taket och fasad, och skulle jätte gärna få en offert för detta arbete för att åtgärda följande:- Mossa förekommer på tak. -Lokal röta noterades på vindskiva och takfot intill vindskiva.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Rätta till takpannor, en takpanna har glidit ner ev. kan läkten ha gett sig.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Det finns 8 st portar som behöver nya stup rännor rör ,det behövs ett snö stopp . Bostadsrättsföreningen heter Västhaga 9

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Snarast Nya hängrännor 120 vita 27,5 meter i befintlig krok, ny täckbygel, 27,5 meter. Nya stuprör 14 meter (4 hörn på huset, 1 kortare på altan) Svar snarast möjligt, tack på förhand!

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av stuprännor, tre stycken, som lossnat. Huset är från 1946 och det är ett trevåningshus. Stuprören avslutas med ett rör som går ner i marken.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vår bostadsrättsförening behöver hjälp med rensning av hängrännor, det är ca 75 meter. Vårat hus är i tre plan. Det är nog bra om någon kommer och tittar på det.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av tak ca 200m2, jag vill ha 2 kupigt lertegel. Underlagsduk måster läggas då det inte fungerar med papp. Diverse plåtarbete ingår samt även byte av vindskivor mm

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.