Register

GRATIS TJÄNST

Takläggare i Malmö

Takläggarens uppgift är att lägga tak i olika material på byggnader. Till arbetsuppgifterna räknas underarbetet som består av isolering och fuktskydd. Man jobbar med att lägga olika material såsom papp,plåt,betongpannor och tegelpannor. En takläggare arbetar både vid nybyggnationer och diverse olika renoveringar.  Av naturliga skäl innebär arbetet arbete på höga höjder och vidare krävs stor noggranhet och god fysik då arbetet kan vara ganska tungt. Att lägga ett nytt tak är ett stort projekt som kräver god kunskap så det är många som väljer att lägga ut arbetet på en takläggare. Läs mer om att lägga tak.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Det behövs rensning av hängrännor på ett enfamiljshus hus. Det gäller två hängrännor, ca 12m vardera, längs husets långsidor. Huset är ett tvåplanshus från 1947, sk funkis, och rännorna sitter ca 6,5m från marknivå.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag vet inte omfattning, då det är ett hus med 4 våningar, vinkelhus i centrala Malmö, med behov av byte av hängrännor och stuprör, några nya rännor. Framsida och baksida. Anta meter????

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Kolonistuga på 20 kvm med ett litet uterum behöver delar utbytta av stupröret. Möjligtvis behövs hela bytas.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  En (1 st) nockpanna på taket till en 1,5 plansvilla har blåst ner och en ny nockpanna måste därför sättas upp. Behöver hjälp med detta snarast, helst inom 1 - 2 veckor.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte/installation av takränna på uteplats så att vattnet leds ner i stuprör. Vid kraftigt regn leds vattnet istället rakt ut från uteplatsens tak

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av skadad stuprör som behöver bytas ut nedertill. Ca 150 cm från marken. Stupröret har skadats pga att bil har kört på den.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi har en hängränna på ena sidan av huset där fallet på ett ställe inte är tillräckligt och skulle behöva justeras upp något för att vattnet ska rinna ner i stuprännan när det regnar (på detta ställa rinner det just nu över hängrännan istället). Tacksam om möjlighet finns att titta på detta och åtgärda.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.