Register

GRATIS TJÄNST

Offert på att bygga swimmingpool i Västerås

En dröm för många är att anlägga en pool hemma i trädgården, det är höjning av livskvalité och inte så dyrt som många tror. Den största kostnaden på lång sikt är uppvärmningskostnaderna men de går att minska genom exempelvis solvärme-lösningar. Tänk på att placera poolen så att den ligger i söderläge så att du får maximal solexponering.  Det skall helst inte heller vara för mycket träd och buskar i anslutning till poolen då det blir mycket nedskräpning annars. Kontrollera också att det inte finns elledningar och likande nedgrävda i marken där där poolen ska anläggas. Vanliga jobb i den här kategorin är grävning och installation av pool men även visst underhåll av pooler.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Swimmingpool

  Jag byggde pool och vill göra besiktning av poolen för att veta har pool fel eller inte.

  Västerås
 • Swimmingpool

  Hej, vi behöver hjälp med att gräva för en thermopool och allt runtomkring såsom förstärkning, dränering, anslutning till dagvattenbrunn m. m Återfyllning runt poolen behövs, men bortkörning av schaktmassor behövs ej. Massorna ska flyttas 20 meter ut på en åker bredvid tomten. Enklast är om du kan komma och titta på tomten.

  Västerås
 • Swimmingpool

  Gräva 1,5m djupt och 5x8, behövs även hjälp att ta bort all jord. Återställnings arbete behövs ej.

  Västerås
 • Swimmingpool

  Jag vill bygga pool i min trädgård med 4x8 storlek

  Västerås
 • Swimmingpool

  Byte av liner (matta) i swimmingpool 8*4 m

  Västerås
 • Swimmingpool

  Hej, Vi har funderat om poolbyggnation - det ska vara en rund pool då vi är osäkert kring marken och berg (vi vill inte spränga bara för att kunna gräva ner poolen) och en rund pool passar bra i vårt koncept i trädgård. Förfrågan:Kan ni ger oss en offert för en rund pool byggnation med 4,5m och 1,5m djupt ("nyckelfärdig") Vi har diskussion med entreprenör som gör dräning nu under vinter (dec/jan) om han kan gräva ner så långt det går och förberedder marken. . . så offert våra toppen om den kan innehåller poolbyggnation och "gravning" separat. Mvh Marc

  Västerås
 • Swimmingpool

  Hej, vi har en pool där duken gått sönder pga vintern. Förutom det hade det samlats en den skräp och isoleringen under gått i delar. Nu finns endast "skalet" kvar.

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.