Register

GRATIS TJÄNST

Offert på att bygga swimmingpool i Stockholm

En dröm för många är att anlägga en pool hemma i trädgården, det är höjning av livskvalité och inte så dyrt som många tror. Den största kostnaden på lång sikt är uppvärmningskostnaderna men de går att minska genom exempelvis solvärme-lösningar. Tänk på att placera poolen så att den ligger i söderläge så att du får maximal solexponering.  Det skall helst inte heller vara för mycket träd och buskar i anslutning till poolen då det blir mycket nedskräpning annars. Kontrollera också att det inte finns elledningar och likande nedgrävda i marken där där poolen ska anläggas. Vanliga jobb i den här kategorin är grävning och installation av pool men även visst underhåll av pooler.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Swimmingpool

  Har en grop som grävts för att montera en halv nedgrävd rund pool, 4,6 m i diameter (de poolmans. se). Gropen ska jämnas ut, därefter ska en jämn botten med singel och sand förberedas. Därefter ska poolen monteras och ett enkelt trädäck byggas runtomkring.

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Vi behöver hjälp med att sätta en pool liner. Den är fyrkantig med målade betong väggar utan trappa. Längd 5,6 m.

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Vi vill ha hjälp att gräva för och anlägga en pool i vår trädgård, samt att bygga ett trädäck och en trapp ner från balkongdörr. Poolen ska vara ca. 4 x 6 m och ca. 1,5 m djup.

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Min el-värmare till poolen slutade fungera.

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Jag håller på och förbereder för en pool på tomten. Det började med handgrävning men sen stötte man på stora stenar. Har haft en grävare med liten maskin här som tagit bort det mesta men en betongtrappa (! ) har dykt upp i gropen som behöver lyftas upp därifrån.

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Hej, min kille Ignacio bor i ett hus med en äldre utomhuspool. Vattnet är smutsigt, men vi skulle vilja förstå vad det kostar att fixa till den / restaurera den. Vi behöver helt enkelt att någon kommer dit och kikar;

  Stockholm
 • Swimmingpool

  Byta ut pool liner/ duk i en rundpool med 4. 6 m radie

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.