Register

GRATIS TJÄNST

Bygga swimmingpool i Borås - prisförslag

En dröm för många är att anlägga en pool hemma i trädgården, det är höjning av livskvalité och inte så dyrt som många tror. Den största kostnaden på lång sikt är uppvärmningskostnaderna men de går att minska genom exempelvis solvärme-lösningar. Tänk på att placera poolen så att den ligger i söderläge så att du får maximal solexponering.  Det skall helst inte heller vara för mycket träd och buskar i anslutning till poolen då det blir mycket nedskräpning annars. Kontrollera också att det inte finns elledningar och likande nedgrävda i marken där där poolen ska anläggas. Vanliga jobb i den här kategorin är grävning och installation av pool men även visst underhåll av pooler.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Swimmingpool

  Jag behöver hjälp med fyllning av en pool ! 6400 liter vatten behöver vi .

  Borås
 • Swimmingpool

  Önskar offert för markarbete för en pool. Poolen ska vara 4x8 m. Grävning av grop, bortförsel av material och förberedelser för att gjuta en platta.

  Borås
 • Swimmingpool

  Hej! Skulle vilja få in offert för montering av ovanmarkspool av stål 3,5mx5,4x1,2m med medföljande monteringsanvisning, inklusive markarbete och inbyggt med trall runt hela polen, bredsida med trappavsats, samt en pergola ovan polen, står öppen för förslag hur detta kan utformas. Grävarbete för dragning av in och utloppsrör till poolen ingår.

  Borås
 • Swimmingpool

  Kranbil för att flytta ett spabad från altaldäck till annat närliggande ställe på tomten.

  Borås
 • Swimmingpool

  Gräva och montera pool samt lägga golv runt poolen

  Borås
 • Swimmingpool

  Intresserad och bygga utomhuspool 4 m bered och 8 m lång. Undrar hur mycket kommer det och kosta med grävning, installation och pool och allt som behövs??Mvh Fazel

  Borås
 • Swimmingpool

  Hej! Vi skulle behöva lite hjälp med markarbete på 24m2 då vi ska anlägga en pool, så måste marken jämnas och planas ut, läggas marksten (betongplattor) som poolen ska stå på. Vi skulle vilja ha en prisuppgift på detta samt när ni skulle kunna ha tid att göra detta för oss?

  Borås

Mer information om

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri