Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med säkerhetsdörrar i Stockholm

En säkerhetsdörr har högre krav på sig vad det gäller inbrottsskydd och brandskydd. Även ur ljudisolering är dörren mer effektiv. Det finns certifieringsorgan som certifierar säkerthetsdörrar så välj en leverantör som har fått sina dörrar typgodkända vad det gäller brand,inbrottsskydd samt ljusisolering. I samband med installation av en säkerhetsdörr behöver man även byta ut dörrkarmen då den ofta är den svagaste länken. Det är viktigt att installationen görs på rätt sätt av kompetenta leverantörer så det är ett jobb som är värt att lägga ut.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vi önskar att flytta en av våra innerdörrar. Nya dörren kommer sitta i en icke bärande vägg. Vi vet inte vad väggen är byggd av.

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vi önskar byta två enkla källardörrar till två säkerhetsdörrar och behöver hjälp med montage av dessa samt nedmontering av de befintliga dörrarna. Uppskattningsvis några timmars arbete men inte mer än en dag.

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Montering av innerdörr (2 stycken). En dörr är ny och en ska ändras från att öppnas utåt till inåt

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Jag tar in offert för att få följande utfört i juli i år:Byte av sprucken dörrkarm och byte/renovering av tillhörande något skadad innerdörr (slät, vitmålad, ej standardupphängning, dörrblad bredd 72,5, dörrblad höjd 201,5 cm, och mått från golv upp till dörrfodrets översta kant är ca 208 cm), samt återställa skadad vägg (vitmålad) precis i anslutning till dörrkarmens ena sida i sovrum, samt kök. Behöver också få sprickor lagade och väggen ommålad i ett angränsande sovrum, samma material i vägg som den som omgärdar den skadade dörren, osäker på materialet, misstänkte betong, men den är ev.

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Jag har en balkongdörr som spruckit rätt genom trä't som sitter i gängor som är fästa i väggen, och hela dörren har därför lossnat. Glasrutor i dörren är intakt, och gängorna likaså, men trä't har spruckit längs hela sidan och behöver bytas ut eller lagas. Dörren med handtag är opåverkad.

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej, Har en ytterdörr/vanlig säkerhetsdörr som har lossnat faner på när man tagit bort klister dekaler från Verisure larm vid avslyttning. Denna dörr behöver nu repareras/åtgärdas så den blir fin igen då trä slaget är borta på ena hörnet av dörren. Skicka gärna sms först så ringer jag tillbaks om ni kan åta er detta uppdrag.

  Stockholm
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej Det gäller att byta ytterdörr. Det sitter en ytterdörr och ett sidofönster där nu. Vill sätta in en parytterdörr 140 x 210 cm (samma mått som ytterdörren och sidofönstren har nu).

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.