Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med säkerhetsdörrar i Malmö

En säkerhetsdörr har högre krav på sig vad det gäller inbrottsskydd och brandskydd. Även ur ljudisolering är dörren mer effektiv. Det finns certifieringsorgan som certifierar säkerthetsdörrar så välj en leverantör som har fått sina dörrar typgodkända vad det gäller brand,inbrottsskydd samt ljusisolering. I samband med installation av en säkerhetsdörr behöver man även byta ut dörrkarmen då den ofta är den svagaste länken. Det är viktigt att installationen görs på rätt sätt av kompetenta leverantörer så det är ett jobb som är värt att lägga ut.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Häng byte dörr, kyl och frys från höger till väster

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej! Jag behöver byta två innerdörrar i min lägenhet. Sovrums- och köksdörren.

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av altandörr som används som ytterdörr på baksidan av ett radhus. Dörr idag är ca 80x200 cm men dörrhålet är delvis igensatt i toppen och vi önskar nu utnyttja hela och därmed sätta in en dörr som är cirka 80x220. Vi önskar en helglasad dörr som också ska gå att låsa med befintlig husnyckel.

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vi har platsbrist i sovrummet. Badrumsdörren blir i vägen och därav undrar jag om man kan ta den befintliga dörren och sedan göra om den till skjutdörr?Jag hade tänkt mig att montera den befintliga dörren med utanpåliggande skjutdörrsfunktion.

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vi har en skjutdörr i massiv trä vars skruv har lossnat från dens gångjärn på ena sidan! Gångjärnet är i taket och kan inte tas ner som vi ser det utan dörren måste fästas upp igen utan att ta av den från det andra gångjärnet.

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej! Vår förening behöver 6 nya branddörrar till trapphusen ner till källaren. Vi önskar offert på sådana inklusive montering.

  Malmö
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av två ytterdörrar ,dörrkarmar inkl. nya dörrlås.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.