Register

GRATIS TJÄNST

Offert på säkerhetsdörrar i Lund

En säkerhetsdörr har högre krav på sig vad det gäller inbrottsskydd och brandskydd. Även ur ljudisolering är dörren mer effektiv. Det finns certifieringsorgan som certifierar säkerthetsdörrar så välj en leverantör som har fått sina dörrar typgodkända vad det gäller brand,inbrottsskydd samt ljusisolering. I samband med installation av en säkerhetsdörr behöver man även byta ut dörrkarmen då den ofta är den svagaste länken. Det är viktigt att installationen görs på rätt sätt av kompetenta leverantörer så det är ett jobb som är värt att lägga ut.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej! Jag skulle behöva hjälp av en snickare med att laga en altandörr. Ett trästycke längst ner på dörren har murknat och behöver bytas ut.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Ytterdörren har spruckit vid översta gångjärnet efter att ha svingats upp vid kraftig byvind. Dörren lutar och skaver mot karmen. Kan man laga eller måste något bytas?

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av ytterdörr i villa. Dörr inkl karm och monteringsmaterial finns på plats. Osäkert om nuvarande dörr är monterad i trä eller "stenmaterial" dock är karmen monterad med vanliga karmskruvar.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av ytterdörr och lås. låskista och beslag

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Dörrlåset till trädgården är trasigt (dörrhandaget på insidan trillade till golvet). Jag behöver fixa denna, helst med originalnyckeln

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Jag skulle behöva byta ut min ytterdörr till min lägenhet i Lund. Den ytterdörren jag för tillfället har är en gammal trädörr där handtaget och låset håller på att ramla av. Dörren är en vanlig singeldörr och skulle behöva uppgradera till en dörr som håller värme och är mer ljudisolerad, men ser ut typ som min gamla dörr.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av tre innerdörrar till massiva dörrar. En är toalettdörr, endast 62 cm bred så den måste sågas på bredden. Övriga två är sovrumsdörrar 80 cm breda i 50 tals hus.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.