Register

GRATIS TJÄNST

Renovera lägenhet i Malmö

Att renovera lägenhet kan innebära väldigt många olika moment men det vanligaste som brukar inbegripas är plattsättning, målning, rivning av innerväggar, målning och renovering av kök och badrum. Många inser inte vilken värdehöjning man kan få på sin lägenhet genom att renovera exempelvis kök och badrum eller få upp ny färg på väggarna. Tänk på att en lägenhet ser större ut om den går i ljusa färger. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera lägenhet

  Lägenhet 77kvm Öppna del av vägg mellan kök och vardagsrum Bygga nytt kök Nytt golv kök och sovrum. Slipning av golv vardagsrum Målning av innerväggar Nya garderober hall Eventuell badrumsrenovering.

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  Hej jag har köpt en lägenhet som har visst renoveringsbehov. Det jag vill ha hjälp med är:Flytta en dörröppning in till sovrummet (gipsväggar) måla om väggar och taket och montera en befintlig skjutdörr samt lista där det behövs listas efter flytten av ingången Montera ner och slänga vissa av mina överskåp i köket samt nedmontering av vissa skåp plus befintlig fläkt för att kunna kakla om med nytt kakel då det befintliga kaklet är kaklat bakom skåpen.

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  Jag vill totalrenovera hela lägenheten som är en 2a på 47 kvm. Helt nytt badrum, kök, sovrum, vardagsrum och hall behövs.

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  Renovera lägenhet:badrum köket,golv,osv. .

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  67 kvm (3r lägenhet),nytt kök,ny badrum ,nya golv och målning

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  Vattensskador på grund av avloppstopp. Golv och väg rivat bort, måste renoveras i hela läganheten.

  Malmö
 • Renovera lägenhet

  Lägenhet om 70 kvm behöver måla om tre rum (vardagsrum och två sovrum) så sammanlagt 50 kvm kanske. Gammal strukturtapet som ska rivas ner eller hanteras på bästa sätt. Trälister ovanför fönster som ska ner.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.