Register

GRATIS TJÄNST

Renovera lägenhet i Lund

Att renovera lägenhet kan innebära väldigt många olika moment men det vanligaste som brukar inbegripas är plattsättning, målning, rivning av innerväggar, målning och renovering av kök och badrum. Många inser inte vilken värdehöjning man kan få på sin lägenhet genom att renovera exempelvis kök och badrum eller få upp ny färg på väggarna. Tänk på att en lägenhet ser större ut om den går i ljusa färger. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera lägenhet

  Jag vill måla om en hall på nedervåning och ovanvåning samt väggen längs trappan upp till ovanvåning. Jag vill även måla om ett sovrum. I dessa rum finns tapeter som behöver rivas samt borttagande av träpanell längs en väg i hallen på nedervåningen.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Önskar offert för renovering av en 55m2 stor tvårumslägenhet lägenhet. Lägenheten ligger på första våningen. Vardagsrum -Slipning och inoljning golv - bredspackling väggar - måla vägggar och tak - nya golvlister - nya eluttag och strömbrytare -slipa och måla dörrkarm Sovrum -Slipning och inoljning golv - bredspackling väggar - måla vägggar och tak - nya golvlister - nya eluttag och strömbrytare -renovera gamla originalgarderober 4st (slipa &måla) -slipa och måla dörrkarm Hall -Slipning och inoljning golv - bredspackling väggar - måla vägggar och tak - nya golvlister - nya eluttag och strömbrytare -ta bort originalgarderob (1 st) och sätt för med regel och gips.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Renovera 4 rum ,bredspackling, slipning, målning. Renovera dörrar (ta av plastdekoration slipa och måla dörrar vita.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Jag behöver hjälp med att riva ut inbyggda garderober i min hall, ca 2,5-3m, från 50-talet och sätta dit nya och mer moderna garderober.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Hej! Vi söker en seriös hantverkare som är redo att göra jobbet. Vi vill ha hjälp med att riva en vägg i vår lägenhet som skiljer två förrådsutrymmen.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Hej, vi får tillträde till en lägenhet i Lund den 7/5. Den behöver totalrenoveras. Riva och bygga nya väggar (ej bärande), flytta golvbrunn i badrum, riva ut gammalt badrum, bygga nytt badrum, riva gammalt kök, bygga nytt kök, nytt golv i flera rum, byte av all eller delar av el, ytskick alla väggar.

  Lund
 • Renovera lägenhet

  Sovrum med utgång till balkong i lägenhet från 1907. Ca 20 m2 yta & 3 m högt i tak. Önskas:

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.