Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med lägenhetsrenovering i Göteborg

Att renovera lägenhet kan innebära väldigt många olika moment men det vanligaste som brukar inbegripas är plattsättning, målning, rivning av innerväggar, målning och renovering av kök och badrum. Många inser inte vilken värdehöjning man kan få på sin lägenhet genom att renovera exempelvis kök och badrum eller få upp ny färg på väggarna. Tänk på att en lägenhet ser större ut om den går i ljusa färger. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera lägenhet

  Riva tapeter, ytskikt samt målning i hall, ca 7kvm Sockel lister i 4 rum (och en mindre gaderob), ca 55kvm. Önskad list:Allmoge 15x95 furu

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Vardagsrum:Tapetsera om, spackla, etc (20 kvm, nuvarande tapeter sitter uppe, list är borta) Måla runt fönster och element slipa golv måla tak Hall (8 kvm) Måla tak Slipa o laga golv samt trösklar Badrum Sätta upp duschvägg Sätta upp nytt handfat och kommod Ny kran för tvättmaskin (utanpåliggande rör) Ny el för tvättmaskin (dras eventuellt från elskåp i hall) Ring gärna om du har frågor. En offert på samtliga åtgärder önskas men det går även bra att lämna på delar, t ex endast slipning eller tapetsering/målning.

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Jag behöver utföra en totalrenovering av min lägenhet (102 kvm) i centrala Göteborg. Jag har kontaktat ett byggföretag som har sammanställt hela jobbet i punktform. Inköp av golv, köksinredning och vitvaror, samt badrumsinredning och kakel har jag för avsikt att köpa själv.

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Vi ska renovera vårt kök och då ska vi byta blandare samt sätta in diskmaskin. Därför behöver vi förbereda rören för detta. Köket vi tänkt oss är från Ikea och placeringen av blandare kommer att vara i princip samma som det är idag.

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Önskar en offert för att sätta upp en ca 215 cm läng vägg med integrerad garderob i hallen samt lägga trägolv/parkettgolv i ca 40 kvm av lägenhet (bor på ca 70 kvm)

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Totalrenovering av lgh 4 rok, 83 kvm, inkl. badrum och kök.

  Göteborg
 • Renovera lägenhet

  Hej! Vi vill riva en del av en vägg in till köket via vardagar för en mer öppen planlösning. Väggen är 2m bred och 2,20m hög.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.