Register

GRATIS TJÄNST

Låssmeder i Uppsala

Ett kvalitetslås är viktigt att ha i hemmet. Ett bra lås håller tjuvar borta då ett godkänt lås förebygger inbrott, dessutom hålls försäkringsbolaget nöjt. När man ändå byter lås kan det vara smart att passa på att installera förstärkningar till dörren samt bakkantssäkring som hindrar att dörren lyfts av gångjärnen. Din låssmed hjälper dig med detta. För att hitta en bra och pålitlig låssmed i din kommun fyller du i nedanstående formulär och väntar på att lås-företagen kontaktar dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Lås - Låssmed

  Låset på ytterdörren börjar bli dålit, ibland väldigt trögt. Skulle vilja få hjälp med att installera ett elektroniskt lås med kamera.

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  Vi behöver byta lås på sophuset i min samfällighetsförening (med ca 20 nycklar). Vi är intresserade av information och prisuppgift på vanliga lås samt lås med kod eller tagg.

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  Installera ett tillhållarlås/extralås i en BRF-lägenhetsdörr (säkerhetsdörr). Utrymme för tillhållarlås finn i dörrkanten men inte i dörrfasaderna.

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  I reserv ingången till vårt hus får vi inte upp överlåset, det är ett FAS lås. Nyckeln går att vrida om ett kvarts varv sen tar det stopp

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  Behöver sätta in ett överlås i min ytterdörr på min brf lägenhet i centrala Uppsala. (Brf har sagt ok. ) Det finns alltså inget överlås idag. Jag får inte byta dörr eller underlåset.

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  Justering av lås i ytterdörr.

  Uppsala
 • Lås - Låssmed

  Altandörr vars lås fungerar dåligt och dörren hänger inte rakt varför det också är svårt att stänga dörren. Ytterdörr som också behöver riktas och eventuellt tätas.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.