Register

GRATIS TJÄNST

Låssmeder i Umeå

Ett kvalitetslås är viktigt att ha i hemmet. Ett bra lås håller tjuvar borta då ett godkänt lås förebygger inbrott, dessutom hålls försäkringsbolaget nöjt. När man ändå byter lås kan det vara smart att passa på att installera förstärkningar till dörren samt bakkantssäkring som hindrar att dörren lyfts av gångjärnen. Din låssmed hjälper dig med detta. För att hitta en bra och pålitlig låssmed i din kommun fyller du i nedanstående formulär och väntar på att lås-företagen kontaktar dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Lås - Låssmed

  Byte av befintlig lås till assa 2000

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  Byte av lås i dörr till förråd/garage efter att nyckeln gått av. Låsfunktion saknas men behövs även från insidan, vet ej om handtaget måste bytas för det.

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  En nyckel till ett uthus där jag aldrig haft en nyckel måste fabriceras. Troligen måste ngn komma hem och avgöra vilken nyckel som skall göras. Jag kan sedan själv hämta den fabricerade nyckeln.

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  Jag har tappat bort min enda nyckel till ett förråd/gårdshus. Behöver hjälp med ny nyckel/nya nycklar alternativt nytt lås (vet ej vilket som är det smidigaste och mest kostnadsaffektiva sättet att lösa detta).

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  Ytterdörr har gått i baklås , behöver hjälp med nytt lås?

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  Installera och montera titthål i dörr. Montering av extra lås.

  Umeå
 • Lås - Låssmed

  Har fått min dörr uppbruten, så skulle behöva en ny dörr och även ny karm åtminstone på den sidan där låset sitter. har tappat bort 2 nycklar sen tidigare till den så ett nytt lås skulle sitta på sin plats. iförsig så är det ingen större skada skedd på själva dörren utan bara lite bryter i den men låset har börjar krångla rejält och det blir inte bättre när jag har försökt att smörja det.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.