Register

GRATIS TJÄNST

Låssmeder i Malmö

Ett kvalitetslås är viktigt att ha i hemmet. Ett bra lås håller tjuvar borta då ett godkänt lås förebygger inbrott, dessutom hålls försäkringsbolaget nöjt. När man ändå byter lås kan det vara smart att passa på att installera förstärkningar till dörren samt bakkantssäkring som hindrar att dörren lyfts av gångjärnen. Din låssmed hjälper dig med detta. För att hitta en bra och pålitlig låssmed i din kommun fyller du i nedanstående formulär och väntar på att lås-företagen kontaktar dig!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Lås - Låssmed

  Jag måste säga upp min lägenhet men jag har inga nycklar till lägenheten då min exman har tagit med sig den, vi har ingen kontakt och han är inte på landet. Bostadsföreningen vill inte hjälpa mig och säger åt mig att kontakta en låssmed

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Hejsan! Låser på vår koloni har fått nått fel på sig (nyckeln bara snurrar när jag försöker öppna) Antar att vi behöver byta låset eller ha det justerat. Vad skulle det kosta ungefär att göra det?

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Hej! Jag flyttade in i min lägenhet för cirka 1,5 års sedan. Det översta låset funkar inte sen jag flyttade in och jag behöver någon som kan fixa det.

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Hej har haft inbrott där de skadade och bröt av innerkarmen, behöver ett låsbläck för att laga.

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Ytterdörr till lägenhet med ett överlås som strular. Har flera identiska kopior av nycklar till låset varav vissa funkar och andra inte. Därför oklart om låset kan justeras på något sätt eller om det behöver bytas helt, behöver att någon kommer och gör en bedömning och åtgärdar.

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Lagning av sjkutdörr från okänd märke

  Malmö
 • Lås - Låssmed

  Byta styrlås på Mercedes W212 och sätta in en emulator i stället. Bilen startar inte den visar inga tändningslampor den har ingen tändning startar dock ibland. Vill ha någon som kan göra komplett installation fixat och klart.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.