Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en byggledare i Stockholm

Den främsta uppgiften för en byggledning eller en byggledare är att försvara kundens intressen i det avtal som kunden har mot sin leverantör, även kallat entreprenadavtal. Det vanligaste avtalet där byggledning krävs är delad entreprenad och då är byggledarens uppgift att samordna och leda arbetet på bygget. För att undvika missförstånd och konflikter bör byggledningen vara med redan från början när avtalet handlas upp. En byggledare kallas även byggprojektledare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggledning

  Mur mycket kosta om man vill dela ett rum till två rum när man sätter upp nya väggar.

  Stockholm
 • Byggledning

  Hi, We are a Brf of 7 appartment of which 4 have chimneys. The chimneys need to be clean. To do so a stair to go to the roof need to be placed.

  Stockholm
 • Byggledning

  Hej! Jag och min man skulle behöva råd och kostnadsförslag inför ansökan om bygglov. Vi vill inreda vinden ovanför vår lägenhet med 1 - 2 sovrum samt en trappa upp.

  Stockholm
 • Byggledning

  Behöver hjälp att montera detta, inklusive att få uppe en tv i ställningen. http://www. smartmediasolutions. se/en/Products/Brackets-for-displays/Floor-brackets/SMS-Flatscreen-X-FH-M/

  Stockholm
 • Byggledning

  Vi skall bygga nytt hus och behöver en rutinerad byggledare som agerar beställare för vår räkning under själva bygget. I din roll som beställare rapporterar projektledaren till dig. Ditt fokus är på uppfyllande av regler, tekniska riktlinjer och kravspecar dvs vara kravställare på projektet.

  Stockholm
 • Byggledning

  Hej Renoverar och bygger om en bostadsrätt på Katarina Bangata i Stockholm. Det innebär bla installation av toalett i befintlig garderob,borttagning av väggar,badrumsrenovering, nytt kök, anslutning av trefas till lägenheten. Jag har anlitat en byggfirma som påbörjat arbetet.

  Stockholm
 • Byggledning

  Hej ! Vi har en lokal på ca 65 m2 som vi vill renovera. Vi skulle vilja ha en byggledare att hjälpa oss med att hålla trådarna.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.