Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en byggledare i Göteborg

Den främsta uppgiften för en byggledning eller en byggledare är att försvara kundens intressen i det avtal som kunden har mot sin leverantör, även kallat entreprenadavtal. Det vanligaste avtalet där byggledning krävs är delad entreprenad och då är byggledarens uppgift att samordna och leda arbetet på bygget. För att undvika missförstånd och konflikter bör byggledningen vara med redan från början när avtalet handlas upp. En byggledare kallas även byggprojektledare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggledning

  Vi har en balkong där vi behöver hjälp med betongplattor som har släppt i fogen och vatten rinner ner till grannen under. En plåtslagare behövs.

  Göteborg
 • Byggledning

  Målning och spackling invävdigt på 72kvm

  Göteborg
 • Byggledning

  Behöver få hjälp med kostnadsberäkning samt se om det är möjligt att bygga ut en lägenhet i centrala Göteborg. Under sovrummet finns en fuktig potatiskällare vi funderar att göra till Gillestuga. Behöver hjälp med att se om det är möjligt att göra denna utbyggnad samt vad det skulle landa på.

  Göteborg
 • Byggledning

  Mitt namn är Matry och jag har tidigare talat med dig angående betong arbetartjänsten Jag är Italiensk medbörgare och har nyligen flyttat till Sverige, Jag har arbetat länge i byggbranchen med armeradbetongjutning både sneckeri och smede och även byggarbeten ritningsläsning. nedan bifogar min cv Jag kan börja omgående. hJag ser fram imot att komma på ett personlig smmanträffande så jag kan berätta mer email är lånad men går bra att svara på den

  Göteborg
 • Byggledning

  Jag behöver hjälp med att Golv-slipa o lacka/olja av ett Vardagsrum ca 35 kvm

  Göteborg
 • Byggledning

  Hej! Jag har ett källarrum om saknar bottenplatta, finns endast makadam på golvet. Däremot är taket iordninggjort för att beklädas med rätt material.

  Göteborg
 • Byggledning

  Behöver ange en Kvalitetsansvarig för att få ett godkänt bygglov som gäller en tillbyggnad av vårat hus. Tillbyggnaden är på ca. 20-30 kvm och ska innehålla ett grovkök samt badrum.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.