Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en byggledare i Malmö

Den främsta uppgiften för en byggledning eller en byggledare är att försvara kundens intressen i det avtal som kunden har mot sin leverantör, även kallat entreprenadavtal. Det vanligaste avtalet där byggledning krävs är delad entreprenad och då är byggledarens uppgift att samordna och leda arbetet på bygget. För att undvika missförstånd och konflikter bör byggledningen vara med redan från början när avtalet handlas upp. En byggledare kallas även byggprojektledare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggledning

  Hej, jag har kattnätt hemma som behövs sättas upp för har små barn hemma. Behöver bara hjälp med att sätta upp den. Tack

  Malmö
 • Byggledning

  Bor i ett hus från 1964. Det finns en murstock och öppen spis men vi behöver kontrollera om det går att elda i den eller om den behöver renoveras.

  Malmö
 • Byggledning

  Hej, Vi har problem med båda diskmaskin och induktion. Vad skulle det kosta om ni kommer kollar och förhåbningsvisst fixer dom?

  Malmö
 • Byggledning

  Vi är i behov av en konstruktör som kan göra en ritning över vår ombyggnad av en bärande innervägg. Vi vill riva väggen och behöver någon som kan se hur vi ska gå till väga. Väggen som ska rivas är 19 cm tjock, 4,45 m lång och 2,76 m hög.

  Malmö
 • Byggledning

  Hej! Det är ett enplanshus på Sommarvagnsgatan 28 (Husnamn:Handskfacket 4) 140kvm + garage 29kvm.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.