Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en byggledare

Den främsta uppgiften för en byggledning eller en byggledare är att försvara kundens intressen i det avtal som kunden har mot sin leverantör, även kallat entreprenadavtal. Det vanligaste avtalet där byggledning krävs är delad entreprenad och då är byggledarens uppgift att samordna och leda arbetet på bygget. För att undvika missförstånd och konflikter bör byggledningen vara med redan från början när avtalet handlas upp. En byggledare kallas även byggprojektledare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Byggledning - välj stad

Några utvalda företag

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

stobygg

Adress: hammarhagsvägen 26, nynäshamn
Telefon: 0762081074
Vi jobbar med alla taktyper.

Senast inkomna jobb

 • Byggledning

  Besiktning och byggledning för en större fastighet i Lerum med viss K-märkning. Behov att gå igenom samtlig bestämmelser för eventuell ombyggnation.

  Lerum
 • Byggledning

  Renovering av en trä trappa ohc en betogtrappa

  Upplands-Bro
 • Byggledning

  Hej! vi ska bygga altanen och behöver byggledning och besiktning. Vi bor på ett radhus som ligger på Mellangatan 20, Nässjö.

  Nässjö
 • Byggledning

  Hej, jag behöver en som Sätta upp elmätarskåp, ändra amper, byta vissa elkablar och samarbeta med Skellefteå kommun när de ska installera fjärrvärme under maj-juni. Vill gärna få offert.

  Skellefteå
 • Byggledning

  Omvandla garage (oisolerad platta på mark) till gästbostad. Garaget är byggt någon gång mellan 1975 och 1995. Är främst i behov av rådgivning och vägledning till en början för att se vilka möjligheter som finns för att starta projektet.

  Kävlinge
 • Byggledning

  Vi behöver en byggledare som hjälper oss att skapa en lägenhet (året runt-standard) av 1) ett rum i garaget samt en tillbyggnad för badrum, kök o hall. Totalt ca 20 m2. Installation av vedkamin, el o internet ingår.

  Härnösand
 • Byggledning

  Jag vill bytta servisledningen (vatten) utom huset enligt ett brev från Hässleholm vatten.

  Hässleholm

Mer information om